Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür-Uranüs üçgeniyle, farklı ve sıradışı konuşmalar ve görüşmeler gündemimizde olabilir. Yeni iş bağlantılarımız ve atılımlarımız için güzel bir gün olacak. Eski ve geleneksel olandan sıyrılmalı, yeni tekniklere ve oluşumlara her zamankinden daha açık olmalıyız. Düşüncelerimizde esnek, rahat ve kararlı olabiliriz.

        KOÇ

        Aşk hayatınızda yeni hareketlenmeler ve kıpırtılar söz konusu. Bugün, farklı olan her şey ilginizi çekecek. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu konudaki konuşmalarınız hızlanacak.

        BOĞA

        Aile hayatınızda esnek konuşmalar ve çözümler devrede olacak. Bir yardımla, olayların hızlandığına şahit olabilirsiniz. Yeni yöntemlerle olayların üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

        İKİZLER

        Sosyal çevreniz yeni işlerin kapısını aralayabilir. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle satış, reklam, pazarlama, yazım ve teknoloji alanlarında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        YENGEÇ

        İş konularında şansınız yüksek. Ticarete dayalı işlerinizde farklı yöntemler denemekten çekinmeyeceksiniz. Esnek olduğunuz müddetçe atacağınız adımlar sizi ileriye taşıyacak.

        ASLAN

        İstediğiniz bir teklif gündeme gelecek. Medya, eğitim veya seyahat işiniz varsa şanslı bir gün sizleri bekliyor. Siz şartlara esnek yaklaştıkça önemli bir anlaşma yapabilirsiniz.

        BAŞAK

        Bugün, altıncı hissiniz çok kuvvetli çalışacak ve size birçok önemli konuda yol gösterecek. Devlet işinde çalışanlar için her zamankinden daha farklı bir gün yaşanabilir.

        TERAZİ

        Önemli iş ortaklıkları devrede olacak. Bu farklı gelişmeleri iyi değerlendirin. Kalbiniz boşsa değişik ortamlarda aşkı yakalayabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızı etkili bir şekilde kullanmalısınız.

        AKREP

        İş hayatınızda değişik bir teklifle karşılaşabilirsiniz. İşteki farklı yaklaşımlarınız, diğer işverenlerin dikkatini çekecek. Olaylara esnek yaklaşımınızla farklı bir gün geçirebilirsiniz.

        YAY

        Aşk hayatınızda rahat davranacaksınız. Yaratıcılığa veya sanata dayalı bir işle uğraşıyorsanız önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Seyahat planlarınızı da gözden geçirebilirsiniz.

        OĞLAK

        Ev ve aile hayatınızda esnek etkiler altında olacaksınız. Ev almayı, satmayı ya da kiralamayı düşünüyorsanız güzel gelişmeler olacak. Maddi konularda rahatlıyorsunuz.

        KOVA

        İletişime dayalı işlerinizde önemli görüşmeler devrede olabilir. Özel hayatınızda güzel bir gün yaşanacak. İmza atacağınız kontratlar, sözleşmeler sizi memnun edecek.

        BALIK

        Bugün, parasal anlamda güzel anlaşmalar yapabilirisiniz. Geleceğinize etki edecek projelerle ilgili görüşmeleriniz hızlanacak. Esnek bakış açısı hayatınıza çok şey katabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ