Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bu gece saat 21.16’ya kadar Ay, Boğa burcunda dolaşacak. Bugün hobilerimizle ilgilenebilir ve bir yandan da bütçe planlamaları yapabiliriz. Her zamankinden daha yavaş hareket etmemiz ve daha ağırkanlı davranmamız mümkün. Ayrıca olaylara ve durumlara daha gerçekçi ve temkinli yaklaşacağız. Bu nedenle her zamankinden daha inatçı bir tutum sergileyebiliriz.

        KOÇ

        Bugün, maddi konularda kolay demoralize olabilirsiniz. Aile hayatınızda sevdikleriniz sizi her konuda destekliyor olacak. Para ve harcama dengesini iyi kurmaya çalışın.

        BOĞA

        Aile hayatınız ve kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. İş alanlarınızda daha iyi sonuçlar almak için davranışlarınızı yeniden düzenlemeniz gerekiyor. Bu düzenleme yararınıza olacak.

        İKİZLER

        İletişiminizin hızlandığı bu dönemde, önemli işlerinize kanalize olmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bugün özel hiçbir çaba harcamasanız bile maddi konularda şansınız açık olacak.

        YENGEÇ

        Bulunacağınız sosyal ortamlarda kendi kişiliğinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşıyorsanız para konularında hâlâ tereddütleriniz olabilir.

        ASLAN

        Kişisel alanlarınıza yönelmek istediğiniz bu dönemde, iş yoğunluklarınızla kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Geri planda kalan işlerinizi tamamlamak için güzel bir gün.

        BAŞAK

        Hayatınızın gerçek amacıyla size sunulanlar arasında bocalamalarınız olabilir. Dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlarla çevrenizi genişletebilir, yeni iş imkânları yaratabilirsiniz.

        TERAZİ

        Ortaklaşa para konularında bugün moral bozuklukları yaşanabilir. Başkalarından alacağınız desteklerle iş alanlarınızda yeni fırsatlar yaratmaya meyillisiniz. Yeniliklerden korkmayın.

        AKREP

        Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde moraliniz kolay bozulabilir. Çok samimi olmadığınız insanlardan alacağınız güzel desteklerle bu ruh halinizden kolayca sıyrılmanız mümkün.

        YAY

        Kendinizi geliştireceğiniz alanlar ve yapmanız gerekenler arasında bocalamalarınız olabilir. Hayatın kontrolünü elinizde hissetmediğinizde hemen paniğe kapılıyorsunuz

        OĞLAK

        Hayattan alacağınız keyfi sosyal ortamlarınızın sorumlulukları aşağıya çekebilir. Özel hayatınızdaki güzel oluşumlar zorlandığınız konuları rahat geride bırakmanızı sağlayacak

        KOVA

        İş sorumluluklarınız, aile hayatınıza ayırmanız gereken vakitten yiyebilir. Moralinizi hemen bozmamalı, iş alanlarınızda yeni yöntemlerle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

        BALIK

        İletişime dayalı konularda moraliniz kolay bozulabilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşündüğünüzde, aşktan ya da varsa çocuğunuzdan alacağınız destek yüzünüzü güldürebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ