Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün oluşan Merkür-Mars dik açısıyla sinirli ve tepkisel davranmamız mümkün. Düşünce yapımıza uymayan insanlara göstereceğimiz tavırlara dikkat edelim. Kavgalar ve tartışmalar tetiklenebilir. Bir yandan da Uranüs bugün gerilemeye başlıyor. Birkaç ay boyunca olayları kendi içimize döndüreceğimiz, içselleştireceğimiz bir döneme giriyoruz.

        KOÇ

        Sinirli yapınızla olaylara kolay tepki vermeye meyillisiniz. Özel hayatınızdaki kişiyle eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalar yüzünden bazı sert söylemler içine girebilirsiniz.

        BOĞA

        Aile hayatınızda agresif ve sert söylemler içinde bulunmaya meyillisiniz. Özel hayatınızda karşı tarafa çok fazla yüklenmeyin. Kariyerinizle ilgili konuları gözden geçireceksiniz.

        İKİZLER

        Bugün itibarıyla seyahat ve eğitim konuları ile yabancılarla yapılacak işlerinizi gözden geçireceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu alanlarda birtakım yavaşlamalar oluşabilir.

        YENGEÇ

        Riskli işlerden kaçınmakta fayda var. Sonuçlarının hesabını yapmadan atacağınız adımlar, özellikle risk içeren işlerde ve borsa yatırımlarınızda bazı zararlar oluşturabilir.

        ASLAN

        Yabancılarla bulunacağınız ortamlarda ve özel hayatınızda yolunda gitmeyen konuları gözlemleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Ailevi konularda kolay tepki verebilirsiniz.

        BAŞAK

        İşinizde ve ortaklaşa parasal konularda yaşadığınız hızlı gelişmeleri gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sinirli yapınızı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtmayın.

        TERAZİ

        Sosyal ortamlarda parasal olarak aradığınızı bulamayabilirsiniz. Bu da beraber iş yaptığınız insanları iğnelemenize neden olabilir. Hırslarınızı ve sinirinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

        AKREP

        İş hayatınızda esnek davranmayı becerecek ve güzel görüşmeler içinde olacaksınız. Zaman zaman kolay tepki verebilirsiniz. Önemli konuşmalarda sinirinizi kontrol etmeye çalışın.

        YAY

        Sinirsel etkilere karşı dikkatli olun. Kendinizi ortaya koyamamaktan kaynaklı olarak, beraber çalıştığınız insanlarla birbirinize zaman zaman kırıcı sözler sarf edebilirsiniz.

        OĞLAK

        Ailevi konularda ve parayla ilgili konularda bazı işlerinizin yavaşladığını görebilirsiniz. Hatalarınızı iyice gözden geçirin. Bugün, arkadaşlarınızla borç alışverişine girmeyin.

        KOVA

        Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla olan fikir alışverişlerinize dikkat edin. Ağzınızdan çıkacakları kulaklarınız duymalı.

        BALIK

        Yabancılarla yapacağınız işlerde ya da bir iş seyahatinde söylemler içinde olacaksınız. Tatildeyseniz yapmanız gerekenler konusunda agresif etkiler altında olmanız mümkün.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ