Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 31 Temmuz 2016 Günlük burç yorumları, Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları

        Bugün ay, yengeç burcunda dolaşıyor. gün boyunca ailemizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle hareket edebiliriz. Duygusal anlamda fedakâr davranışlarda bulunabiliriz. ay, yengeç burcundayken sevgilimizle ya da eşimizle romantik saatler geçirebiliriz. ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı dikkatli olmalıyız.

        KOÇ (21 Mart-21 Nisan) Bugün, evinizle ve ailenizle ilgili olaylarda duygusal sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Hızlı ve biraz da fütursuz yapınız sizi zorlayabilir. Özellikle gece saatlerinde özel hayatınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor. Biraz sakinleşmenizde yarar var.

        BOĞA (22 Nisan-21 Mayıs) Yakın çevrenize karşı şefkatli tavırlar içinde olacaksınız ve bu tavırlarınızla ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz. Kendinize ve ailenize her zamankinden daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızdaki bazı oluşumlar kafanızı kurcalayabilir.

        İKİZLER (22 Mayıs-22 Haziran) Parasal konular ön planda olurken, akşam ve gece saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir. Kısa seyahatler söz konusu olacak. Arkadaşlarınızla olan duygusal paylaşımlarınızda tepkileriniz yüksek olabilir. Abartılı tepkilerden kaçının. aslan (23 Temmuz-23 ağustos)

        YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Kendiniz için harcamalarda bulunmak isteyeceksiniz. Maddi konularda hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönem olduğunu unutmadan hareket edin. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı unutmayın.

        ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos) Güne biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Kendi hayatınızı ve planlarınızı ön plana aldığınız bu dönemde, ilişkilerinizi sağlam kurarsanız, karşılığını son derece etkili bir biçimde alabilirsiniz. Seyahate dayalı işlerinizde sabırsızlık ön plana çıkabilir. Biraz sakinleşmelisiniz.

        BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlansanız bile sorumluluklarınızı bilerek yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu da size puan kazandıracak.

        TERAZİ (24 Eylül-23 Ekim) Son derece aktif ve yoğun geçecek bir güne ‘merhaba’ diyorsunuz. İş

        alanlarınızda kuracağınız önemli ilişkiler üzerinize yeni sorumluluklar almanıza neden olabilir.

        Partnerinize yardım etmeniz gereken konularda duygusal olarak biraz zorlanabilirsiniz.

        AKREP (24 Ekim-22 Kasım) Bugün sorumluluklarınızla hareket etmek önemli olacak. Enerjiniz genel olarak yüksek olabilir. Bu yüzden dış ortamlarda ve farklı yerlerde bulunmak ve renkli ilişkiler içinde olmak sizi mutlu edecek. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara karşı dikkat edin.

        YAY (23 Kasım-22 Aralık) Göz önünde olacağınız ortamlarda yeni insanlardan destek sağlayabilirsiniz. Seyahatler veya yabancı ortamlar sizi daha mutlu edebilir. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumunda güzel gelişmeler oluşabilir. Bu durum sizi de mutlu edecek.

        OĞLAK (23 Aralık-20 Ocak) Bugün, ortaklı işlerinizle ve özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz düşündüğünüzden daha yoğun olabilir. Ortaklaşa para konularına yoğunlaştığınız bu dönemde, sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edecek.

        KOVA (21 Ocak-19 Şubat) Aktif olan iş ve hizmet alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi iyi yönlendireceksiniz. Hislerinizin gücünden faydalanmalısınız. Yakın çevrenizle temas halindeyken duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Abartılı hareketlerden kaçının.

        BALIK (20 Şubat-20 Mart) Bugün kafanız hep meşgul olacak. Aşk hayatınızdaysa güzel gelişmeler ve duygular içinde olacaksınız. Gelecekle ilgili önemli işlerinizde sorumluluklarınız devrede olabilir. Parasal konularda kolay tepki vermeye açıksınız. Biraz alttan almayı öğrenmelisiniz.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; sempatik, duygusal, sezgili ve güvenilir bir insansınız. aşırı duygusal olmanız nedeniyle bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. iş hayatınızda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. insanların size olan saygısı, açık sözlü olmanızdan kaynaklanıyor. bu sene, aile hayatınıza her zamankinden daha fazla özen göstereceksiniz. şansınız yüksek olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ