Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün doğduysanız; amaçlarınızı iyi belirlediğiniz takdirde hayatınızın her evresinde büyük başarılar kazanmanız mümkün çünkü içsel olarak bu donanıma sahipsiniz. Akrabalarınızdan, özellikle de yaşlı olanlarından hep fayda göreceksiniz. Kurduğunuz sosyal ilişkiler ve girdiğiniz sosyal ortamlar da her zaman sizi destekleyecek. Eğlence hayatı tam size göre! Bu nedenle rahatlıkla bu alanda bir iş kovalayabilirsiniz. Bu sene, sosyal çevrenizi iyi kullanmalısınız. Bazı başlangıçlarınız için çok önemli hazırlıklar yapacaksınız.

        KOÇ

        Bugün ortaklaşa para konularınıza yöneleceksiniz. Bir ödemenin altına girebilir, bankanızla irtibat halinde olabilirsiniz. Özel hayatınıza dayalı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

        BOĞA

        Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde keyfinizi yüksek tutacak işbirliklerini devreye sokacaksınız. Aile hayatınızda olayları abartmaktan ve büyük dramalar yaratmaktan kaçının.

        İKİZLER

        İşlerinizi tamamlamadan rahat etmeyeceksiniz. Duygusal olarak sağlığınızla ilgili konular kafanıza takılı olabilir. Bugün, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı koparmamaya özen gösterin.

        YENGEÇ

        Özel hayatınız devrede olacak. Alacağınız keyifli haberlerle, kendinizi duygusal olarak şanslı hissedeceksiniz. Her konuda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bazı işlerinizi gölgelemesin.

        ASLAN

        Ailenizle aynı duygularınızı paylaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Etrafınıza karşı sevecensiniz. Evdeyseniz maneviyatınıza yönelik bir gün geçirebilir ve huzuru kendinizde bulabilirsiniz.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizdeki insanların işlerini üstlenmeye açıksınız. Bugün, duygusal olarak çevrenizle iyi bir iletişim söz konusu. Üzerinizde biriken sıkıntıları insanlara anlatarak rahatlayacaksınız.

        TERAZİ

        Maddi konularda harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışabilirsiniz. Bulunacağınız çevrelerde gündeme gelecek olan maddi konular sizi çok çabuk aşağıya çekebilir. Dengenizi korumalısınız.

        AKREP

        Kişisel sorumluluklarınız hızlanabilir, hayata fazlasıyla sevgi dolu bakacaksınız. İş hayatınızda sıkıntılarınızı ya da sizi harekete geçiren motivasyonları arkadaş çevrenizle paylaşabilirsiniz.

        YAY

        Sizin dışınızda gelişen her türlü olaya girmeye hazırsınız. Bilinçaltınızda önemli açılımlar oluşabilir. Sizi az tanıyan insanlara kendinizi anlatmaya çalışmayın. Bu çaba bugün işinize yaramayabilir.

        OĞLAK

        Sosyal ortamlarınızda birden fazla işle uğraşabilir, önemli bağlantılar içine girebilirsiniz. Ortaklaşa halledilecek parasal konularda sıkıntılarınız oluşabilir. Bu alanlarda dengeyi koruyun.

        KOVA

        Bugün kendinizi iş hayatınıza vereceksiniz. Partnerinizle birlikte göz önünde olacağınız ortamlarda aranızda birtakım anlaşmazlıklar oluşabilir. Sakin olun ve empati gücünüzü kullanın.

        BALIK

        Dış kaynaklı işlerinizde önemli görüşmeler olabilir. Geleceğiniz için yapacağınız yatırımlar ve duygusal adımlar devreye girecek. Bazı iş bağlantılarınızda ufak tefek anlaşmazlıklara dikkat edin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ