Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün devreye giren Merkür- Plüton üçgeniyle, etkili ve güçlü insanlardan fikirlerimiz adına bir süredir istediğimiz ve beklediğimiz destekleri alabiliriz. Ayrıntılı araştırma isteyen işlerimizi devreye sokmanın tam zamanı! Bu süreci bu işlerimizle ilgilenmek için mutlaka değerlendirmeliyiz. Olayların derinine inmeyi ve altında yatan nedenleri keşfetmeyi seveceğiz.

        KOÇ

        Önemli iş görüşmeleri kafanızdaki şüpheleri yok edebilir. Güçlü insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek. Akşam saatlerinde hırslı yapınızı iyi dengelemelisiniz.

        BOĞA

        Üretken olacağınız işlerde mantıkla yola koyulacaksınız. Önemli insanlar işte ve aşkta size destek vermeye hazır. Kreatif işlerinizde şansınızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

        İKİZLER

        Evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Ailenizle ilgili ortaklaşa para konularında etkili bir gün olabilir. Eşiniz veya sevdiğiniz insan size bu konuda yol gösterebilir

        YENGEÇ

        Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla planlar yapabilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak birçok işte önemli şans ve fırsatlarınız olabilir. Güçlü iletişim sizin için her şeyin anahtarı olacak.

        ASLAN

        Maddi konularda konuşmalar gündemde olacak. İş hayatınızdaki etkili insanlar parasal konularda size destek sağlayacak. Etkili iletişiminizi iş alanlarınızda devreye sokmalısınız.

        BAŞAK

        Kişisel istekleriniz bu aralar oldukça yoğun. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizi fikirleriniz konusunda hem etkileyecek hem de destekleyecek.

        TERAZİ

        Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza aktaracasınız. Bazı fikirleriniz ailevi konularda işinize yarayabilir. Ailenizden güçlü bir insandan yardım istemekten ve almaktan çekinmeyin.

        AKREP

        Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız güçlü insanlar sosyal ortamlarda sizi istediğiniz gibi destekleyecekler. Bugün, güçlü iletişiminizle istediğiniz şartlara sahip olabilirsiniz.

        YAY

        İş alanlarınızda parasal konuları rahat halledebileceksiniz. Önemli görüşme fırsatları sizi mutlu edebilir. Özellikle akşam saatlerinde sakarlıklara karşı çok dikkatli olmanız gerekecek.

        OĞLAK

        Siz hayata karşı güçlü durdukça, fikirlerinizi hayata geçirmek daha kolay olacak. Bugün, az tanıdığınız ve ticaret yaptığınız insanlardan alacağınız destekler fazla olabilir.

        KOVA

        Ortaklaşa para alanlarınızda gelişmeler olabilir. Mücadelelerinizi iş alanlarınıza kaydırın. Bazı fikirleriniz size yol gösterebilir. Beklenmedik yerlerden destek alacaksınız.

        BALIK

        Sevdiğiniz insanla problemleriniz varsa üzerine eğilebilirsiniz. Gün içinde keyif için harcamalarınız fazla olabilir. Güçlü arkadaşlarınız ortaklaşa işlerinizde size destek olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ