Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün ve yarın Ay, Yay burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, daha açık yürekli davranırız. Geleceğe dair umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir, daha geveze olabiliriz. Kolayca iletişim kurabilir ve sorunlarımızı kolayca çözebiliriz. Spor yapmak, doğa aktivitelerine katılmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günlerdeyiz.

        KOÇ

        Maceracı yönleriniz devreye girecek. Kendinizi oldukça keyifli hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınıza yaymak isteğiniz yoğun olabilir. Aşırıya kaçmadan planlar yapmaya çalışın.

        BOĞA

        Ayrıntıcı yönlerinizle, hayatı ciddiye alan taraflarınız birbiriyle uyumlu olacak. Kendinize iş yaratmakta üzerinize yok. Parasal konularda abartıdan uzak durmanız gerekiyor.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber planlar yapabilirsiniz. Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz çalışma hissi, yerini rahatlığa bırakacak. Abartılı davranışlardan kaçının.

        YENGEÇ

        Bugün, olayları gözden geçirmek ve isteklerinize göre şekillendirmek ihtiyacı hissedeceksiniz. Yapılması gereken işlerinizi kolayca halledeceksiniz. İş hayatınızda esneksiniz.

        ASLAN

        Hayatın keyifli yönlerine odaklanmak önemli olacak. İşin hep eğlenceli yanlarına takılmak isteğiniz size gereksiz harcamalar yaptırabilir. Uzaklardan iyi haberler alacaksınız.

        BAŞAK

        Ev veya aile ortamınızda özgür yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel yaşantınızda hisleriniz yüksek olabilir. Aile ortamlarınızda düşüncesiz davranışlardan uzak durmalısınız.

        TERAZİ

        Aktif ve iletişime yönelik yönlerinizle istediklerinizi yapabilir, sosyal ortamlarınızda mantıkla hareket edebilirsiniz. Bugün, olayları gözünüzde büyütmekten kaçınmanız gerekiyor.

        AKREP

        Parasal konularda rahat ve özgürlükçü tavırlarınız ön planda olabilir. Para harcamalarınızda daha mantıklı adımlar atmanız gerekebilir. İş konularında mantığınız devrede olacak.

        YAY

        Sosyal ortamlarda eğlenceli yönlerinizi göstermeye başlayacaksınız. Özel hayatınıza karşı iyimser bir tablo içindesiniz ama her şeyin aşırısı fazla olabilir. Abartmaktan kaçının.

        OĞLAK

        Sakinlik hayatınızda önemli olabilir. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Yeme-içme konularında biraz yavaşlayın. Ortaklaşa para konularınızın üzerine eğilebilirsiniz.

        KOVA

        Gruplarla veya arkadaşlarınızla birlikte hareket edecek, bulunacağınız ortamlarda keyfinizi katlayacaksınız. Organizasyona dayalı işleriniz varsa, şans sizden yana olacak.

        BALIK

        Göz önünde bulunacağınız ortamlarda rahat yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda aşırı iyimserlikten kaçının. Bugün, kafanızdaki planları uygulayacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ