Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş-Uranüs üçgeniyle kendimize ve çevremize karşı olabildiğince esnek, neşeli, mutlu, iyimser olacağız. Olaylara karşı rahat yaklaşımımız her tür sorunu aşmamıza neden olacak. Farklı ve sıradışı her şey daha çok ilgimizi çekebilir. Yeni keşifler yapmak, olaylara yeni çözümlerle yaklaşmak etkili olabilir.

        KOÇ

        Hayata karşı esnekliğiniz çok yüksek. Farklı, sıradışı ve sizi heyecanlandıracak aktivitelerde yer alabilirsiniz. Spor sizi harekete geçirecek. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız.

        BOĞA

        Ailevi ortamlarınızda kendinizi çok rahat, esnek ve uyumlu hissedebilirsiniz. Farklı ve değişik olaylar sizi heyecanlandırabilir. Kendinizi değiştirmek istediğiniz konularda şansınız yüksek.

        İKİZLER

        Kendinizi hayata karşı neşeli hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızın yanında farklı ve sıradışı bir gün sizi bekliyor. İş yaptığınız insanlardan göreceğiniz destek de yüzünüzü güldürebilir.

        YENGEÇ

        Kendinizi toplum içerisinde kalabalık ortamlarda gayet keyifli ve güvenli hissedeceksiniz. Değişik ortamlarda bulunmak sizi ferahlatabilir. İşinizle ilgili de güzel haberler alabilirsiniz.

        ASLAN

        Seyahatteyseniz, güzel etkileşimler altındasınız. Esnek ve mutlu olarak çevrenizdekilerle iyi anlaşacak, sıradışı konulara odaklanacaksınız. İstediğiniz bir iş karşınıza gelebilir.

        BAŞAK

        Her koşulda farklı bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaş ortamlarında sezgilerinizi güzel bir şekilde kullanacaksınız. Geri plandan yürütülen işlerinizin karşılığını göreceksiniz.

        TERAZİ

        Sevdiğiniz insanla yaşadığınız zorlanmalar geride kalabilir. Özellikle özel hayatınızda keyifli etkiler altındasınız. Farklı, sıra dışı her şey sizin ve partnerinizin ilgisini çekebilir.

        AKREP

        İş alanlarınızda güzel haberler devrede olacak. Her tür konuda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Farklı konular daha fazla öne çıkabilir. Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir.

        YAY

        Aşk hayatınızda kendinizi çok esnek ve keyifli hissedeceksiniz. Az tanıdı- ğınız insanlarla olan ilişkileriniz sizi hareketlendirebilir. Gelecekle ilgili kararlar enerjinizi yukarıya taşıyacak.

        OĞLAK

        Ev ve aile alanlarınızda esnek bakış açınızla, hayata daha neşeli, keyifli, daha mutlu bir şekilde yaklaşacaksı- nız. Ailevi ortamlarda para konularında güzel etkileşimleriniz olacak.

        KOVA

        Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlarınız devrede olacak. Hayata, esnek, mutlu, keyifli bir şekilde yaklaşıyor olacaksınız. Altıncı hissiniz yüksek çalışabilir.

        BALIK

        Parasal konularda alacağınız güzel haberler, keyfinizi yerine getirecek. Kariyerinizle ilgili koşturmalarınızın karşılığını görebilirsiniz. Sizi destekleyen insanlarla temasınız yüksek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ