Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün ve yarın gece saatlerine kadar, Ay Balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Duygusal olacağımız şu birkaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir. Dış koşullardan fazlasıyla etkilenebiliriz.

        KOÇ

        Güne geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi yanınızda olacak. Bugün iş ortamınızda geri planda kalmanız işinize yarayacak

        BOĞA

        Sosyal çevrenizin göz bebeği olabilir, güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz.

        İKİZLER

        İletişimci yanlarınız ön planda. Normalde mantıklı olan yapınız, konu iş olunca daha duygusal tepkilere yatkın görünüyor. Sevdiklerinize karşı duygusallığınızı korumalısınız

        YENGEÇ

        Uzak çevrenize karşı anlayışlı yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında şansınız yüksek. Başkalarının yardımına koşarken bugün fazla abartmamaya çalışın.

        ASLAN

        Ortaklaşa giderler konusunda fazla cömertlik sergileyebilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize güzel jestler yapacaksınız. Alacağınız güzel haberler keyfinizi yerine getirecek

        BAŞAK

        Özel yaşantınızda müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.

        TERAZİ

        Günlük hizmet alanlarınıza bağlısınız. İş anlamında keyfiniz yerinde, dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranabilir, canınızın istediği alanları öne çıkartabilirsiniz.

        AKREP

        Yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz.

        YAY

        Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak İşlerinizin çoğunu bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamamayı tercih edeceksiniz.

        OĞLAK

        Hızlı iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. İletişimsel alanda anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda dağılma etkiniz yüksek

        KOVA

        Güne maddi konularla başlayabilirsiniz. Her konuda cin gibisiniz ama konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor. Eğlenceye dayalı harcamalarınızı abartmayın.

        BALIK

        Uzak çevrenizden alacağınız haberlerle, zamanınızın çoğunu yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili aile dostlarınızdan hayatınıza dair güçlü destekler görebilirsiniz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ