Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün ve yarın Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroit bezlerimiz uyarılıyor. Üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek ve bütçe planlaması yapmak için harekete geçebiliriz.

        KOÇ

        Maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. Ödemeler moralinizi bozsa da alacağınız güzel haberler bu sıkıntılarınızı dağıtacak.

        BOĞA

        Moraliniz ve keyfiniz yerinde olduktan sonra tüm işleri rahatlıkla yapabilme özelliğine sahipsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanlarla işleriniz üzerinizde stres yaratabilir.

        İKİZLER

        Önemsemeyeceğiniz detaylar başınıza iş açabilir. Bazen iş sorumlulukları size fazla ağır geliyor ve ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Gerginliklerden kurtulmanız gerekiyor.

        YENGEÇ

        Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmalarla özel hayatınızı destekleyebilirsiniz. Her şeye rağmen içindeki enerjiyi hiç kimse durduramayacak. Eğlenmek isteyebilirsiniz.

        ASLAN

        Beraber çalıştığınız etkili insanlar size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat kariyeriniz açısından etkili olabilir. Değerlendirdiğiniz taktirde başarıyı elde etme ihtimaliniz yüksek.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda yaşadığınız önemli değişimleri pek samimi olmadığınız insanlarla paylaşma eğilimindesiniz. Aşkınızı ilk defa başka birine anlatmak size heyecan verebilir.

        TERAZİ

        Maddi konularda ailenizle planlar yapacaksınız. Küçük pürüzler çıkabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin, istediklerinizi yapmak zor olabilir.

        AKREP

        Sosyal ortamınızın aktifliği özel hayatınıza ve ilişkilerinize yansıyabilir. Kendinize olduğunuz kadar, ilişkinize de dürüst olmayı deneyin. Maddi konulardaki sıkıntıları iyi kontrol etmelisiniz.

        YAY

        Maddi ilişki kurduğunuz kişiler bir işinizi halledebilir. İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın ortasında yer edinecek. Bu alanların etkileriyle fazlasıyla meşgul olacaksınız.

        OĞLAK

        Güçlü kişiliğinizle kendinizi harekete geçirmek, sportif faaliyetlerde bulunmak ya da eğlenceli ortamlar içine girmek isteyeceksiniz. Kafanızı dağıtmanın en kolay yolu bu.

        KOVA

        Aile hayatınızda organize olacak ve hareket alanını onların etrafında sağlayacaksınız. Programlarınızı ailenize göre yapacaksınız. Sosyal hayatınızdaki olaylar sizi de etkiliyor.

        BALIK

        Yakın arkadaşlarınızla veya kardeşinizle bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Aranızdaki bağı güçlendiren bu buluşmalar size ayrı bir hava katacak. Özel ilişkilerinizde ortam ısınıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ