Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Gününüze aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Önemli iş konuşmaları ve görüşmeleri kafanızdaki şüpheleri yok edebilir. Güçlü insanlardan desteklerinizi aşırı tepkisellikle geri tepmeyin.

        BOĞA

        Üretken olacağınız işlerde, sanat alanlarınızda keyifli etkileriniz var. Bugün kreatif işlerinizde şansınızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizde sizin için plan yapan insanları pas geçmeyin.

        İKİZLER

        Bugün, evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Aileniz için yapılacak ortaklaşa para konularında etkili bir gün olabilir, belki de eşiniz veya sevdiğiniz insan size bu konuda yol gösterebilir.

        YENGEÇ

        Bugün, akraba veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak birçok işte bugün şans ve fırsatlarınız olabilir, güçlü iletişim ve planlama her şeyin anahtarı olacak.

        ASLAN

        Maddi konularda veya paraya dayalı işlerinizde konuşmalar gündemde olacak. Bugün hislerinize güvenmeli, doğru zamanlarda doğru hamleler yapmalısınız. Günlük işlerinizi düzene sokmakta zorlanmalar oluşabilir.

        BAŞAK

        Sosyal ortamlarınız bu aralar oldukça yoğun, aslında biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla fikirleriniz konusunda bazı anlaşmazlıklar olsa bile durumları toparlayacaksınız.

        TERAZİ

        Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracaksınız. Bugün bazı fikirleriniz ailevi konularda son derece işinize yarayabilir. Ailenizle yapacağınız konuşmalarınıza dikkat edin, enerjinizi doğru yönlendirin.

        AKREP

        Gelecek planlarınızı dost meclislerinde ve sosyal ortamlarda açıkça ortaya koyabilirsiniz. Güçlü iletişimle istediğiniz şartlara sahip olabilirsiniz. Düşünceleriniz gitgelli, bu yüzden tutkularınızla hareket etmeyin.

        YAY

        Parasal konularda önemli görüşme fırsatlarınız bugün sizi mutlu edebilir. İşinizle ilgili gereken parasal desteği rahat bulacaksınız. Ama bu da sizi rahat ve hesapsızca harcamalara yönlendirebilir aman dikkat.

        OĞLAK

        Siz hayata karşı güçlü durdukça, fikirlerinizi hayata geçirmek daha kolay olacak. Daha az tanıdığınız ve ticaret yaptığınız insanlardan alacağınız destekler bugün fazla olabilir. Sevdiğinizle güzel bir hafta sonu sizi bekliyor.

        KOVA

        Ortaklaşa para alanlarınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönem mücadelelerinizi iş alanlarınıza kaydırın. Bazı fikirleriniz size yol gösterebilir. İşlerinizi kolay tamamlayacaksınız.

        BALIK

        Gün içinde, keyif için harcamalarınız fazla olabilir. Güçlü arkadaşlarınızdan önemli işleriniz için destek bekleyebilirsiniz. Özel hayatınız güçlenirken, dış ortamlardaki insanlara çok da ihtiyacınız olmayacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ