Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Merkür, bugün itibarıyla 3 hafta boyunca Başak burcunda geriliyor. Merkür, çevreden aldığımız ve verdiğimiz yüzeysel bilgileri yönetir. Konuşma, anlaşma, alışveriş, dinleme, formal anlaşmalar, dokümanlar, seyahatle ilişkilendirilir. Ne zaman geri gider gibi görünse, bu alanlarda sorunlar yaratır. Akılla çalışanlar, yazarlar, gazeteciler, yorumcular, öğretmenler, seyahatçiler, oyun oynayanlar ve hırsızlar bu 3 haftalık dönemden nasibini alacak. Önceliklerimizi belirlemeli, hareket etmemeli, işimizi sonlandırmamalı veya başlatmamalı, göç etmemeli ve çok para harcamamalıyız

        KOÇ

        Merkür’ün iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemeye başlamasıyla beraber iş hayatınızda birtakım sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. 22 Eylül’e kadar önemli kararlardan kaçınmalısınız.

        BOĞA

        Merkür, aşk hayatınızda var olan sıkıntıları su üstüne çıkarabilir. Eski ve tamamlanmamış aşklar karşınıza gelebilir. Varsa çocuğunuzla olan iletişiminizde birtakım sıkıntılar oluşabilir.

        İKİZLER

        Ev ve alie alanlarınızda gerileyecek olan Merkür, bu alanlarda var olan sıkıntıları ve olayları karşınıza çıkarabilir. Çok dikkatli adımlar atın. Herhangi bir ev alım, satım ya da kiralama işine kalkışmayın.

        YENGEÇ

        İletişimsel konularda aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. 3 hafta boyunca Merkür, iletişim kanallarınızdaki sorunları karşınıza çıkarabilir. Önemli anlaşmalardan, yeni başlangıçlardan kaçınmakta fayda var.

        ASLAN

        Önümüzdeki 3 haftalık dönem içinde para alışverişlerinize çok dikkat edin. Para anlaşmalarından ve ticari anlaşmalardan uzak durun. Eski meseleleri halletmek için uygun bir dönem olacak.

        BAŞAK

        3 hafta boyunca kişisel hayatınızda önemli kararlar almaktan, adımlar atmaktan, başlangıçlar ve anlaşmalar yapmaktan kaçınmalısınız. Kendinizi yanlış ifade etmemeye özen gösterin.

        TERAZİ

        Geçmiş olaylar önem kazanacak. Bunları daha fazla sorgulayacaksınız. Seyahat, eğitim, medya, hukuk, ticaret ve maneviyat alanlarınızda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Çok önemli kararlar almayın.

        AKREP

        Merkür’ün sosyal çevre alanınızda gerilemesiyle beraber, yanlış ifadeler etkili olabilir. Eski arkadaşlarınız gündeminize yerleşebilir. Dinlenmek ve aşk hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

        YAY

        Toplum önündeki konuşmalarınızda son derece dikkatli adımlar atmalısınız. Önemli anlaşmalardan, görüşmelerden ve yeni başlangıçlardan önümüzdeki 3 hafta boyunca uzak durmalısınız.

        OĞLAK

        Seyahat ve eğitimle ilgili konularda eski olaylar karşınıza gelebilir. Önemli yeni anlaşmalardan 22 Eylül’e kadar kaçının. Bugün itibarıyla kariyer hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler karşınıza gelebilir.

        KOVA

        Merkür, ortaklaşa para konularında gerilemeye başlıyor. 3 hafta boyunca özellikle parasal konularda harekete geçmemekte fayda var. Önemli bir borcun ya da kredinin altına girmeyin.

        BALIK

        İkili ilişkilerinize daha fazla özen göstermelisiniz. Karşı tarafı yanlış anlayabilir veya kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz, bu da ilişkinizdeki sıkıntıları ortaya çıkarabilir. Önemli anlaşmalardan kaçının.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ