Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Eylül ayına, Başak burcunda saat 12.03’te oluşan parçalı güneş tutulmasıyla başlıyoruz. Toprak elementindeki tutulmalar depremler, maden kazaları, topraklar ve tarımsal krizlerle alakalı olup finansal konuları da içerdiğinden dikkatli olmalıyız. Tutulma derecesi, hastalıklara, ayaklanmalara ve anlaşmazlıklara işaret ediyor.

        Türkiye’nin geleceğiyle ilgili önemli kararlar devreye girebilir. Yakın komşu ülkelerle olan ilişkilerimiz, medya, eğitim ve ulaşımla ilgili konularda sorunlara açık olacağız. Topraklarımız, sınırlarımız ve güvenliğimizle ilgili konularda önceden konuşulmuş planlar devrede olacak.

        Yakın çevremizde gerçekleştirdiğimiz askeri operasyonlar, uzun vadede işbirliğinde olduğumuz komşu ülkelerle bağlantılarımızda sıkıntıları tetikleyebilir. Beklentilerimizde gerçekçi olmak bizi olası zorluklardan koruyacaktır.

        KOÇ

        Yoğun bir çalışma zamanına giriş yapacaksınız. İş hayatınızda beklenmedik olaylar oluşabilir. Planlarınızda umulmadık gelişmeler içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza çok dikkat edin.

        BOĞA

        Aşk hayatınız ve yaratıcılık gerektiren işleriniz önem kazanıyor. Beklenmedik gelişmeler altındasınız. İlişkilerinizde ve çocuk bağlantılarınızda birtakım sıkıntılar ortaya çıkabilir.

        İKİZLER

        Güneş tutulması, aile hayatınızda hızlı başlangıçları tetikleyebilir. Ev değiştirme veya tamirat amaçlı değişikliklere girme konusunda hızlı kararlar gündeminize gelebilir.

        YENGEÇ

        Hızlı bir iletişim trafiğine hazır olun. Tutulma size hareket ve sosyallik getirecek. Çabuk gelişen olaylara adapte olmalı, ani olaylar karşısında isabetli kararlar almalısınız.

        ASLAN

        Parasal konularda sürprizlerle dolu gelişmeler oluşabilir. Uzun vadeli yatırım yapacağınız konuları çok iyi tartmalısınız. Yanlış girişimler bazı kayıplara sebebiyet verebilir

        BAŞAK

        Yeni girişimlerde bulunmak için güçlü dürtüler hissedebilirsiniz. Beklenmedik durumlara karşı tedbirli olun. Kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Önemli değişimlere hazır olun.

        TERAZİ

        Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı çok dikkatli olun. Riskli girişimler istenmeyen birtakım olayları karşınıza getirebilir. Bu tutulma, sağlık konularını da tetikleyecek.

        AKREP

        Hedeflerinize ulaşmak için çevrenizden fayda görmek isteyebilir ama bazı zorlanmalara da açık olabilirsiniz. Kişisel girişimleriniz adına beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

        YAY

        İşteki sorumluluklarınız ağırlaşabilir. Sürpriz gelişmelere ayak uydurmak için sahip olduğunuz esnekliği kaybetmemelisiniz. İş hayatınızda çalışma azminizi alevlendirmelisiniz.

        OĞLAK

        Güneş tutulması sizin yabancılarla yapılacak olan işler, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik olaylar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        KOVA

        Hayatınızda önemli değişimlerin ve dönüşümlerin olacağı bir tutulma yaşayacaksınız. Bir kredi borcu devreye girebilir veya mirasla, nafakayla ilgili konular önem kazanabilir.

        BALIK

        Güneş tutulması sizin ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Evlilikle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler altındasınız. Yalnızsanız, bu tutulma ilişki yaşama olasılığınızı artırabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ