Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Planlarınız yavaş yavaş devreye girmeye başlıyor. İş alanlarınızda göreceğiniz destekler yüzünüzü güldürecek. Bir de şu sıkılganlığınız ve davranış değişiklikleriniz olmasa hayatı çok daha rahat algılayacaksınız.

        BOĞA

        Aşkınızla bugün kısa vadeli planlarınız devreye girerken yakın çevrenizin ilişkiniz konusunda sizi desteklediğine şahit olacaksınız. Sanatla uğraşıyorsanız hiç ummadığınız çok önemli şanslar ve fırsatlar kapınızı çalabilir.

        İKİZLER

        Aile hayatınızda huzuru ve mutlululuğu yakalayacağınız bugün, gayrimenkulle ilgili işlerde şanslı etkiler altındasınız. Çocuğunuz varsa sosyal ortamlarda anlaşmazlıklara dikkat. Yine ailenize parasal yardımlar söz konusu olabilir.

        YENGEÇ

        Yakın çevrenizdeki insanlarla beraber istediğiniz veya beklediğiniz bir haber varsa size bugünlerde ulaşabilir. Yine iletişime dayalı işlerinizde çeşitli fırsatlarınız olacak. Huzuru kalbinizin derinliklerinde hissetmeye çalışın.

        ASLAN

        Duygusal olarak mutlu ve iyimser olacağınızdan tutamayacağınız sözler vermeye meyilli olabilirsiniz. Yakınlarınızın sağlığı konusundaki endişelerinizi zihninizden temizleyin. Bugün harekete geçmek kolay olacak.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda gözle görülür adımlar istiyorsunuz. Bu kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Tutkularınızı herkes bilmese bile, kendi içinizde serbest bırakmalı, aşkta hesaplar yapmamalısınız.

        TERAZİ

        Yaptıklarınızın karşılığını görmek, manen sizi yükseltecek. Özel hayatınızdaysa duygusal çalkantılar akşam saatlerinde devrede olabilir. Hazırlıklı olun! Sevdiğiniz insana karşı hemen tepki vermekten çekinin.

        AKREP

        Grupsal çalışmalarda, kalabalık ortam ve aktivitelerde şans sizden yana olacak. Herkesin desteğini hayatınızda göreceksiniz. Bazı şeyler sizin çalışmalarınızın karşılığı ve siz bunu çoktan hak ettiniz.

        YAY

        Mükemmeliyetçi iş yapınızdan biraz taviz verseniz bile, girişimci ve ateşli yanlarınız herkes tarafından takdir görecek. Acele adımlardan mümkün olduğunca kaçınmalı, kendinize olan güveninizle hareket etmelisiniz.

        OĞLAK

        Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işler alanlarınızda şansınız çok yüksek. Devreye girecek yeni projeler, konular sizi heyecanlandırabilir. Yine sevdiğiniz insanla yapacağınız tatil konuşmaları ve planları sizi mutlu edebilir.

        KOVA

        Hayata filozofça yaklaşacak, gezeceğiniz, göreceğiniz yerlerde ruhunuzun tamamlandığına şahit olacaksınız. İş alanlarınızda çeşitli fırsatlarınız ve şanslarınız olacak. Başka insanları bilgeliğinizle beslemeyi unutmayın.

        BALIK

        Bugün duygusal olarak kendinizi güçlendirmelisiniz. Yoğun duygular altında olacak, yaşadığınız olayları içsel olarak daha fazla hissedeceksiniz. Sakin durmak, olaylara anlayışla yaklaşmak önemli olacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ