Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün ve yarın Ay, Yay burcunda olacak. Astrolojide Yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden bu organların operasyonlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için uygun bir dönemdeyiz. Beslenmede protein günleri olduğundan protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bol meyve tüketmek de yararımıza olacak. Fikir alışverişleri, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun bir dönemdeyiz

        KOÇ

        Yapmanız gerekenler için sizi canlı kılacak bir seyahat veya eğitim fırsatı gündeminizde olabilir. Aşk yaşadığınız insanla geleceğinize yönelik konuşmalar içinde olabilirsiniz.

        BOĞA

        Ortaklaşa para alanlarınızda ailenize yapacağınız yardımlar yerini bulacak. Sezgileriniz konusunda biraz daha çalışmalı, önemli olaylarda size yol göstermelerine izin vermelisiniz.

        İKİZLER

        Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminizi yüksek tutacak, kısa gezilerle ilişkinizi canlandıracaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar ilişkinize değişik tatlar katabilir,

        YENGEÇ

        Güzel haberler kapıda. İşlerinizi toparlamalı, gün içinde olabildiğince hızlı ve programlı hareket etmelisiniz. Karşınıza çıkacak ufak tefek sorunları kafanıza takmayın.

        ASLAN

        Aşk hayatınızdaki rahat tavırlarınız sevdiğiniz insanla kolay anlaşmanızı sağlayacak. Keyfiniz yerinde olacağından, yakın çevrenizden duyacaklarınıza hiç takılmayacaksınız.

        BAŞAK

        Gün içinde ilginizi evinize ve ailevi konulara yönlendirmeniz gerekebilir. Eviniz için yapılacak bir ödeme gündeme gelecek. Kendinize yapacağınızyatırım en iyi yatırımınız olacak.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizi işin içine katarak yapacağınız organizasyonlarda enerjiniz yüksek çalışacak. İş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Değişik davranan insanlar ilginizi çekebilir.

        AKREP

        Dış ortamlarda vakit geçirecek, uzaktaki insanlardan haberler alacaksınız. Sosyal ortamlarda para konuşmalarınıza dikkat edin. Arkadaşlarınızla para alışverişlerine girmemeye çalışın.

        YAY

        Kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi karşılamak önemli olacak. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıracak konulara ve kişilere yönelmelisiniz. Bugün kafanıza buyruk davranabilirsiniz.

        OĞLAK

        Günlük rutin işlerden sıkılabilir, sizi harekete geçirecek alanlara yönelebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Farklı yerler size yeni kapılar açabilir.

        KOVA

        Sosyal ortamlarınızdaki yoğunluğunuz bugün sizi yorabilir. Arkadaşlarınızla planlayacağınız işleriniz keyfinizi yerine getirecek. Seyahat ve eğitim konuşmalarınız hızlanıyor.

        BALIK

        İş alanlarınızda girişkenliğiniz ve değişik tavırlarınızla herkesin ilgisini çekeceksiniz. Maddi konularda ne yapmanız gerektiğini bilecek, paraya dayalı işlerinizi devreye sokacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ