Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bu gün doğduysanız, mükemmeliyetçi yapınızla ve parlak zekânızla iş dünyasında kolaylıkla başkalarının arasından sıyrılabilirsiniz. Hayatı fazlasıyla ciddiye alıyorsunuz. Çevreniz ve arkadaşlarınız sayesinde olumsuz yönlerinizden kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Bu sene, şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Bazı sıkıntılarınız olursa hayatın size vereceği mesajı almaya çalışın.

        KOÇ

        Önümüzdeki 1 yıl boyunca evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklaşa yapılacak işlerinizde çok önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Evlenmeyi düşünüyorsanız harika bir süreç sizi bekliyor.

        BOĞA

        İşinizle ilgili konularda önemli gelişmeler olacak. İşinizi geliştirebilir, memnun değilseniz iş değiştirebilirsiniz. 1 yıl boyunca şansınız iş ve sağlık konularında sizi destekleyecek.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda güzel gelişmelerle ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız harika bir dönemdesiniz. Aktivitelerde ve sanatsal işlerde şans sizden yana.

        YENGEÇ

        Aile ilişkileriniz her zamankinden daha uyumlu, keyifli ve dengeli olabilir. Önümüzdeki 1 yıl boyunca emlakla ilgili girişimleriniz, ev sahibi olma hayalleriniz gerçek olabilir.

        ASLAN

        Yakın çevrenizden fayda göreceksiniz. İletişimsel konularda becerilerinizi artıracaksınız. Satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarında çok güzel gelişmeler yaşanabilir.

        BAŞAK

        Jüpiter, parasal konularda çeşitli fırsatları karşınıza getirecek. Bu sene başlattığınız bütün girişimlerinizin parasal karşılığını alıyor olacaksınız. Ticari faaliyetleriniz hızlanıyor.

        TERAZİ

        Fırsatların size aktığını göreceksiniz. İkili ilişkilerde, ortaklaşa atılacak adımlarda, adalet gerektiren konularda ve sanatsal performansa dayalı işlerde mutluluğu yakalayacaksınız.

        AKREP

        Jüpiter sizi her tür zorluktan, kötülükten, olumsuz olaydan koruyacak. Maneviyatınız artacak. Hayatı sorgulayacak, özellikle maneviyat gerektiren konulara kendinizi vereceksiniz.

        YAY

        Jüpiter, 1 yıl boyunca sosyal çevre alanlarınızda size şanslar sunacak. Yeni iş fırsatları, yeni insanlarla bağlantı kurmanıza sebep olacak. Çevre değişimlerinden korkmamalısınız.

        OĞLAK

        Kariyer alanlarınızda güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Toplumsal olaylarla ilgileneceksiniz. Patronlarınızla ilişkiniz güçlenecek.

        KOVA

        Eğitimle ilgili konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Medyayla ilgili güzel teklifler alabilirsiniz. Seyahatleriniz keyif verici olacak. Yeni yerler görmek sizi mutlu edecek.

        BALIK

        Ortaklaşa parasal konularda çok önemli şanslar ve fırsatlar elde etmeye başlayacaksınız. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte alacaklarınızı çok keyifli bir şekilde tahsil edebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ