Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Hırslarınızı ve agresyonlarınızı iyi yönlendirmeniz gerekecek. Sinirli ve çabuk hareket etmek isteyen yapınızla sevdiğinizle anlaşmazlıklara açıksınız. Bakış açınızda tek yönlü olmamaya çalışın.

        BOĞA

        Hem parasal konularda hem de keyfinizi artıracak ortamlarda sinirli söylemlerde bulunmamalısınız. İşle ilgili önemli bir seyahatiniz varsa iş bağlantısında olduğunuz bir insanla aranızda sürtüşmeler oluşabilir.

        İKİZLER

        Sinirli yapınızı iyi kontrol etmeniz gerekecek. Özellikle sevdiğiniz insanla, partnerinizle konuşurken, düşüncelerinizi ifade ederken doğru kelimeleri kullanmanız ve seçmeniz çok önemli.

        YENGEÇ

        Bu pazar, özel hayatınızda, özellikle ailevi ilişkilerinizde ortaya çıkacak bir tartışma, kıskançlık, sahiplenme duygusuna dikkat edin. Karşı taraf sizi kışkırtabilir ve siz de buna çanak tutabilirsiniz.

        ASLAN

        Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde birtakım gerilimler, kıskançlıklar, sahiplenme gibi duygular devreye girebilir. Aslında siz hırslı yapınızla biraz da olayları körükleyebilirsiniz. Sağlık tartışmalarına dikkat edin.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açıksınız. Harcamalardan kaçının ve güvensizliklerinizi açık bir şekilde ifade etmeye çalışın, o zaman ilişkilerinizde doğru ilerleyeceksiniz.

        TERAZİ

        İlişkilerinizde biraz baskı karşısında kendi ağırlığınızı ortaya koymak isteyeceksiniz. Ailenizde güçlü bir insanın hayatınızı yönlendirdiğini düşüneceksiniz. Kıskançlık ve baskılara dikkat edin.

        AKREP

        İlişkilerinizle ilgili konularda yakın çevrenizdeki kişilerle anlaşmazlıklara açık bir pazar sizi bekliyor. Güçlü ve etkili sözlerinizi sevdiklerinizi yaralamak için kullanmamaya çalışmalısınız. Yoksa çok üzülürsünüz.

        YAY

        Sosyal çevrenizle ilişkileriniz, sahip olmak istediğiniz şeyler yüzünden zora girebilir. Başkalarını anlamakta bugün zorluk çekebilirsiniz. Her şeyi bir kıyas mevzusu yapmamaya çalışmak sizin yararınıza.

        OĞLAK

        Toplum içinde, göz önünde olacağınız ortamlarda inatçılığınızdan ve bazı konuları diretmenizden kaynaklı olarak ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar yaşama ihtimaliniz var. Aile ilişkilerinize de bugün dikkat etmelisiniz.

        KOVA

        Yabancı ortamlarda ilişkilerinizde, tutkularınızla hareket edebilirsiniz. Başkaları üzerinde baskı oluşturma, kıskançlık ya da manipüle etme gibi etkiler devreye girebilir. İlişkilerinize bugün dikkat edin.

        BALIK

        Sosyal ortamlarda ilişki içinde olduğunuz insanlarla parasal konularda birtakım sorunlar yaşama ihtimaliniz görünüyor. Özellikle arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen gösterin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ