Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün ve yarın Ay, Balık burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, genel olarak merhametli, anlayışlı, sevgi dolu ve duygusal oluruz. Partnerimizle vakit geçirmek hoşumuza gider. İnsanları anlamak, sevmek ve onlarla empati kurmak hayatımızda ön plana çıkar. Sosyal ortamlarda ve ikili ilişkilerde uyumlu tavırlarımız devreye girer. Ancak aynı zamanda hayalci, ürkek, tembel ve keyfimize düşkün olabiliriz.

        KOÇ

        Güne öne çıkmak yerine biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca yanınızda olacak. Bazı duygusal yetersizliklerinize dikkat etmeniz yararınıza olacak.

        BOĞA

        Bugün, sosyal çevrenizin ve ortamlarınızın gözbebeği olabilirsiniz. Güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda birkaç gün boyunca yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Unutmayın; her alanda mücadele edemezsiniz.

        İKİZLER

        Aktif yönleriniz ön planda olacak. Normalde mantıklı olan yapınız, farklı konularda daha duygusal tepkilere yatkın görünüyor. Sevdiklerinize karşı fazlasıyla duygusal olabilirsiniz. Tanımadığınız ortamlarda mantıklı olmaya çalışın.

        YENGEÇ

        Bugün, uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat ve eğitim alanlarında şansınız son derece yüksek görünüyor. Başkalarının işlerini yaparken duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Kendinize çok yüklenmeyin.

        ASLAN

        Ortaklaşa giderleriniz konusunda fazla cömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenize ve sevdiklerinize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler keyfinizi fazlasıyla yerine getirecek.

        BAŞAK

        Özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa, bu işleri yoluna koyabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz kişinin programına göre hareket etmeniz gerekebilir.

        TERAZİ

        Bugün, günlük rutin işlerinize odaklanabilirsiniz. Keyfiniz fazlasıyla yerinde olduğundan, koşturmaca ve dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranma eğiliminde olabilirsiniz. Canınızın ilgilenmek istediği alanları ön plana çıkarabilirsiniz.

        AKREP

        Yaratıcılık gerektiren alanlarınıza, aşk hayatınıza veya varsa çocuklarınızla ilgili konulara vakit ayıracağınız bir gün sizi bekliyor. Hayatınızı ilgilendiren önemli kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz. Harcamalarınızı abartmayın.

        YAY

        Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamayacaksınız. Sosyal ortamlardaki bazı aktiviteler sizi gereğinden fazla yorabilir.

        OĞLAK

        Hızlı ve pek net olmayan bir iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. Etrafınıza karşı anlayışlı yönlerinizle, empati kurarak hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız işlerde dalgınlık ve dağılma tehlikesine karşı uyanık olmalısınız.

        KOVA

        Güne maddi konularda fedakârlıklar yaparak başlayabilirsiniz. Konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor. Eğlenceye dayalı harcamalarınızı çok abartmamaya çalışın. Bu aralar ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız yararınıza olacak.

        BALIK

        Bugün uzak çevrenizden alacağınız haberlerle, zamanınızın çoğunu bir süredir yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili aile dostlarınızdan hayatınıza dair önemli destekler görebilirsiniz. Bu destekler size önemli kapıları aralayabilir.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; istediklerinizi rahatlıkla elde edebilirsiniz. Konuşma ve anlaşma yeteneğiniz çok fazla. Bu alanda iş yaparsanız çok başarılı olursunuz. Çekiciliğiniz sayesinde her zaman karşı taraf üzerinde etkiniz çok yüksek oluyor. Popüler bir insansınız. Bu sene özellikle parasal konularda şansınız bol ve yüksek olacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ