Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Özel hayatınızda çabuk sıkılmalara, patlamalara ve ilişki kopuşlarına hazırlıklı olun. Hayatınıza yönelik davranışlarınız sevdiğiniz insanın size tepki göstermesini kolaylaştırabilir. Biraz daha esnek olmaya gayret etmelisiniz.

        BOĞA

        Bugün, tepkisel davranışlarınız ön planda olacak. Gündelik hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Sıkılganlıklarınız sonucunda ilişkilerinizi çıkmaza sokmayın.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde çabuk sıkılabilir ve kafanıza göre davranmaya meyilli olabilirsiniz. Bugün, çevrenizdeki insanlarla anlaşmak sizin için kolay olmayacak. Durumları körüklemeyin

        YENGEÇ

        Aile ilişkilerinizde sıkılganlıklara ve tepkilere açıksınız. Göz önünde olacağınız yerlerde bu tepkileri daha kolay göstereceksiniz. Bir yandan söylenip diğer yandan işlerinizi halletmek duygusal olarak sizi bir hayli zorluyor.

        ASLAN

        Fikirlerinizdeki gelgitleri etrafınızdaki insanlara anlık çıkışlarla yansıtmak, ilişkilerinizdeki tansiyonu artırabilir. İnsanların yaptıklarına önem vermeyi unutmayın. Varsa çocuğunuzla ilgili konularda iş bitirici olacaksınız.

        BAŞAK

        Bugün, parasal konularda anlık kararlar almamalı ve sıkılganlığın etkisiyle çok ciddi harcamalarda bulunmamalısınız. Ailenize gereken desteği ve özeni göstermeniz gerekiyor. Sadece kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmayın.

        TERAZİ

        Özel ilişkilerinizde denge oturtmak ve karşı tarafla anlaşmak bugün kolay olmayacak. Partnerinizin anlık çıkışları ve duygusal tepkileri canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar size çok iyi gelecek.

        AKREP

        Tansiyonunuza ve kalp ritminize dikkat etmeniz gerekiyor. Günlük işler ve alacağınız bazı haberler hemen tepki vermenize neden olabilir. İşinize konsantre olmak ve önemli işlerinizi tamamlamak sizi rahatlatacak.

        YAY

        Sosyal ortamlardaki ilişkileriniz, anlık davranışlarınız ve tepkilerinizle bozulabilir. Verdiğiniz sözleri tutamayabilir ve bunun sonucunda tepki alabilirsiniz. Hayat sizi her anlamda destekliyor ama sevdiklerinizi ihmal etmeyin.

        OĞLAK

        Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Anne-babanız arasında çekişmeler, anlaşmazlıklar, sıkılganlıklar devreye girebilir ve siz iki taraf arasında kalabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda şansınızı çok zorlamayın

        KOVA

        Bugün fikirsel olarak ilişkilerinizde çabuk sıkılmalar, davranış değişiklikleri ve anlık verilecek kararlar sizi zorlayabilir. Düşüncelerinizdeki gelgitlerin ve sıkılganlıklarınızın yakın çevre ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin.

        BALIK

        Maddi konularda her zamankinden çok farklı hareket etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı kafanıza göre yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizdeki olaylara tek yönlü bakış açınızı biraz daha esnetmeye çalışmalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ