Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Haftaya Ay, Boğa burcundayken, sanatsal ve finansal işlerimizin üzerine eğilerek girebiliriz. Bugün, karşı cinsle aramızda güzel bir çekim olabilir, beraber uyumlu işler çıkarabiliriz. Perşembe günü Merkür düzeliyor, iletişimdeki sıkıntılarımızı aşabiliriz. Aynı gün Güneş, Terazi burcuna geçecek. Cuma günüyse ilişkilerimizde kıskanç yönlerimiz ağır basacak.

        KOÇ

        Bu hafta günlük işlerinizin üzerine düşecek, bayramdan sonra hayata yeniden adapte olacaksınız. Özel ilişkilerinizde hayat sizi destekliyor. Sevdiğiniz kişiyle planlar yapacaksınız.

        BOĞA

        Şartlar sizin istediğiniz gibi şekillenebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili programlar ve koşturmalar içinde olabilirsiniz. Günlük işlerinizi alacağınız desteklerle kolay halledeceksiniz.

        İKİZLER

        Güne adapte olmak kolay olmayacak. Özel yaşantınızdaki güzel gelişmeler bu hafta başı sizi memnun edebilir. Karşı cinsle birbirinizi anlayacak, beraber hareket edeceksiniz.

        YENGEÇ

        Sosyal çevrenizdeki işlerinize ve yakın çevre konularınıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Aile hayatınızda büyüklerinizle bağlantılarınız giderek kuvvetleniyor

        ASLAN

        Hem maddi konuları hem de kalabalık ortamlardaki işlerinizi halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel desteklerle yolunuzda rahatça ilerleyebilirsiniz.

        BAŞAK

        Yapmanız gereken kişisel işleri bu hafta iyi bir şekilde düzenlemelisiniz. Parasal konularda ailenize yapacağınız yardımlar, onlarla aranızı düzeltmeniz açısından işe yarayabilir.

        TERAZİ

        Kendinizi daha iyi hissetmenize ve istediklerinizi daha rahat ortaya koymanıza az kaldı. Hafta sonuna doğru rahatlayacaksınız. Ortaklaşa parasal konuların üzerine eğilebilirsiniz.

        AKREP

        İnsanlardan destek almak istediğiniz bir gün içindesiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizin hayatınıza da yansıyor. Maddi konulardaki mücadelenize gizli destekler bulabilirsiniz.

        YAY

        Sosyal çevrelerde insanlar sizi konuşuyor ve bir hayli ilgi çekiyorsunuz. Bu hafta özel bir teklif karşınıza gelebilir. Güçlü insanların da arkanızda olduğunu bilerek ilerleyeceksiniz

        OĞLAK

        Beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınız güçlü akabilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler giderek hızlanıyor. Bu tempoya ayak uydurun.

        KOVA

        Ailevi konular bu hafta başı önem kazanabilir. Dış ortamlarda insanların ilgisi sizin üzerinizde olacak. Karşı cinsin ilgisini de üzerinize çekeceksiniz. Keyfiniz artıyor.

        BALIK

        İletişimsel önemli işler ve yakın çevrenizde olup biten olaylarla haftaya başlıyorsunuz. İş girişimlerinizde, cazibenizi ve etkinizi kullanacak, çevrenizden destek göreceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ