Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Plüton olumlu açısının etkisiyle fikirlerimizi kabul ettirmek, güçlü insanlardan destek almak için uygun bir gün olacak. Bazı konular kafamıza takılı olabilir ama gerçek konsantrasyon ve dikkatle önemli işlerimizin altından kolayca kalkabiliriz. Merkür yarın düzeliyor ama bugün durmakta. Bu yüzden gün içinde iletişim sıkıntılarına çok dikkat etmeliyiz.

        KOÇ

        Yakın çevrenizde olup bitenlere karşı meraklı olacaksınız. İnsanların ağır meseleleriyle ilgilenmekten kaçınacaksınız. İş alanlarınızdaki bazı iletişim sorunlarınıza dikkat etmelisiniz.

        BOĞA

        Bugün maddi konulardaki net bilgiler sizi tatmin edecek. Yaptığınız işten beklediğiniz somut adımları ve tatmini göreceksiniz. Ailevi konularda çözüm yolunuz net ve açık olacak.

        İKİZLER

        Kalbinizi yerinden oynatacak haberler alabilirsiniz. Aşkta ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde her şey istediğiniz gibi olacak. Aileniz ve sosyal ortamlar arasında kalabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Duygusal yaşantınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Geçmişle ilgili konuşmalar kafanızı kurcalayabilir. Sevdiğinizle yapılacak planlar sizi mutlu edecek.

        ASLAN

        Gruplarla yapacağınız işlerde kendi isteklerinizi açık bir şekilde sergileyeceğinizden, keyifli bir gün geçireceksiniz. Bazı şeylerin hesabını gözünüzde çok abartmayın.

        BAŞAK

        Bugün kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız. Maddi konularda zorlanmalarınız olsa bile üstesinden gelmeyi bileceksiniz. Gününüz, iş ve keyif arasında çok verimli geçebilir.

        TERAZİ

        Uzak çevrelerde ve az tanıdığınız ortamlarda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Hayatın sizi desteklediğini hissederek mutlu olacaksınız. Aile hayatınızda destekleriniz yüksek.

        AKREP

        Ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve harcamalarınız ön plana çıkabilir. Sizi zorlayan olayların aslında işinize yaradığını göreceksiniz. Sosyal ortamlarda önemli konuşmalar gerçekleşebilir

        YAY

        Özel ilişkilerinizde konuşkan tavırlarla hereket edeceksiniz. Ortağınızın kalbini kazanmayı bileceksiniz. İş alanlarınızın yoğunluğu özel hayatınıza yetişememenize neden olabilir.

        OĞLAK

        Yapmanız gereken işler için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda ince eleyip sık dokuyorsunuz. Seyahatlerde zorlanmalar olabilir. Önemli iş görüşmeleri devreye girecek.

        KOVA

        Aşk hayatınızda kısmetleriniz fazla olabilir. Yapılacak bir seyahat ve ufak bir kaçamak planı sizi mutlu edebilir. Parasal konuları ve harcamaları kendinize dert etmeyin.

        BALIK

        Bugün ev hayatınızda ve aile ilişkilerinizde ikili bir tutum takınabilir, hoşunuza gitmeyen şeyleri görmezden gelebilirsiniz. Hayatınıza yenilikler katmak istiyorsunuz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ