Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Göğsümüz, midemiz ve mide boşluğundaki organlarımız 1-2 gün hassas olabilir. Sigara ve içkiden kaçınmalıyız. Şeker hastaları bu 2 güne çok dikkat etmemeliler. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi olacak.

        KOÇ

        Aile hayatınız için yapmanız gerekenler sizi harekete geçirecek. İşlerinizi evinizden yönetebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla duygusal yaşantınızda aynı noktadan bakmayacaksınız.

        BOĞA

        Bugün, yakın çevrenizle beraber çok keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı onlara aktarmak kolay olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz son derece iyi olacak.

        İKİZLER

        Evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Evinizi güzelleştirmek ve ailenize ihtiyaç duydukları konularda para takviyesinde bulunmak size kendinizi iyi hissettirecek.

        YENGEÇ

        Akrabalarınız veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizi kendi hayatınıza göre ayarlamayı iyi becereceksiniz.

        ASLAN

        Para konularında kafanızdaki planları devreye sokmalısınız. Yakın çevrenizin işlerine ve sorumluluklarına yetişmekte zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın.

        BAŞAK

        Bugün, kişisel istekleriniz dışında, arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortamlarda ve çevrelerde bulunabilirsiniz. Hiç hesapta yokken ortaya çıkacak bir iş, sizi fazlasıyla memnun edebilir.

        TERAZİ

        İş alanlarınızda sessiz ama etkili bir gün geçirebilirsiniz. Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahatlıkla aktaracasınız. Bazı düşünceleriniz üzerinizde baskı oluşturabilir.

        AKREP

        Uzak çevrelerde rkadaşlarınızla gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işleriniz için uygun bir gün olacak. Uzak yerlerden alacağınız haberler gözünüzü korkutmasın.

        YAY

        İş alanlarınızda parasal konuları halledebileceksiniz. Başkalarından destek almanız kolay olacak. Arkadaşlarınızla bazı konularda aynı fikirleri paylaşmamanız gayet normal.

        OĞLAK

        Yabancı ortamlarda sevdiğiniz insanla birlikte kolay organize olabileceksiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz birbirini destekleyecek. Hayata aynı ideallerle bakacaksınız.

        KOVA

        Beraber hareket edeceğiniz ve çalışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz gayet olumlu ve etkili olabilir. Parasal konularda mantığınızı devreye sokacak ve iyi kullanacaksınız.

        BALIK

        Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi iyi anlayacak ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Bazı fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Düşünmeden alışveriş yapmayın.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ