Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün 16.48’e kadar Ay boşlukta olacak. Önemli işlerimizin yerine bizi rahatlatacak veya tamamlamamız gereken işlerimiz üzerine eğilebiliriz. Sabah saatlerinde anlık tepkilerimiz bizi yorabilir. Akşam saatlerinde özel ilişkilerimize dikkat edelim. Kendimiz gibi davranmaktan uzak olabiliriz. Neyse ki gecenin ilerleyen saatlerinde keyfimiz yerine geliyor.

        KOÇ

        Güne aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Düşünceleriniz çözüme yönelik çalışacak. Öğleden sonraysa keyfi harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Yine de aşırıya kaçmamaya dikkat edin!

        BOĞA

        Bugün yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Sanat alanlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçının. Öğleden sonraysa evinizde dinlenmek öne çıkabilir.

        İKİZLER

        Bugün sosyal ortamlarınızda, kalabalık alanlarda ve para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda her şeyi siz düşünüyorsunuz ama yine de keyfiniz yerinde olacak. Kısa planlar yapacaksınız.

        YENGEÇ

        Gün içinde kendi istekleriniz konusunda kararsızlıklarınız olsa bile öğleden sonra olaylara daha net yaklaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden yardım talep edebilirler. Ailenizle bulunacağınız ortamlar sizi mutlu edebilir.

        ASLAN

        Bugün derinden giden, biraz isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek daha hoşunuza gidebilir. Öğleden sonraysa hayatınız renklenecek ve hareketlenecek. Akşam saatlerinde kısa planlar içinde bulunacaksınız.

        BAŞAK

        Sabah bulunacağınız yerlerde ve aktivitelerde enerjinizi çabuk tüketebilirsiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi seviyorsunuz. Parasal meselelere biraz sakinlikle yaklaşmalı, öğleden sonra kendi kabuğunuza çekilmelisiniz.

        TERAZİ

        Ortaklaşa yapılması gereken işlerinizde bu pazar bazı düzensizlikler oluşabilir. Planlı hareket etmenizde fayda var. Kafanızda oluşturduğunuz planları gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrelerde sevdikleriniz size sürpriz yapabilir.

        AKREP

        Arkadaşlarınıza ve sosyal çevre ortamlarınıza vaktinizi ayırabilirsiniz. Bugün dış ortamlar, yerler daha fazla ilginizi çekecek ama gün içinde bazı tepkiler vermeye müsaitsiniz. O nedenle arkadaşlarınıza karşı anlayışlı olmaya çalışın.

        YAY

        Öğleden sonra kendinizi hareketli ortamların içinde bulacaksınız. Sosyal çevrenizden alacağınız etkilerle yerinizde duramayabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında beklenmedik tepkilerden kaçının. Zararlı çıkabilirsiniz.

        OĞLAK

        Değişik yerlerde bulunmak, seyahat planları bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor. Özel yaşantınızda gün içinde ufak tefek anlaşmazlıklar olsa bile, sevdiğiniz insanın isteklerine önem vereceksiniz. Kendinizi rahat bırakmalısınız.

        KOVA

        Bu pazar sabah saatlerinde gerginlikleriniz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız planlar ruhen sizi rahatlatabilir. Kendinizi şanslı hissetmemeniz için hiçbir neden yok.Yeter ki pozitif olmaya çalışın.

        BALIK

        Sevdiğinizle paylaşımlarınız keyfinizi artıracak. Bugün, keyfiniz için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Dikkatli olmalısınız. Alacağınız bir telefon akşam saatlerinde sizi huzursuz etse bile çözüm sevdiklerinizden gelebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ