Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Guruna yediremedi, kaybolduğu etabı tamamladı
        1

        Emekli makine mühendisi 79 yaşındaki Johannes Kirschke ile 72 yaşındaki eşi Barbara Christine, hafta başında 17 kilometrelik Kayra Yolu'nda yürüyüşe çıkmış, kısa süreliğine birbirlerinden ayrıldıklarında kaybolmuşlardı.

        2

        Ormanlık ve dağlık alanda tek başlarına kabus dolu bir gece geçiren Alman çift, ertesi gün jandarma ekiplerince bulunmuştu.

        3

        "NASIL KAYBOLURUM"

        Eski maraton koşucusu Johannes Kirschke, Nepal'de 3 kez Everest'e tırmanmasına rağmen Marmaris'te kaybolmasını gururuna yediremediğini belirterek, "Önümüzdeki yıl buraya mutlaka tekrar geleceğim ve etabı bu kez kaybolmadan tamamlayacağım" demişti.

        4

        Yaşadıkları macera medyada geniş yer bulunca, Alman çift, bir sene bekleyemedi, tatillerini uzattı, aynı etabı geçmeyi bir kez daha denedi.

        5

        Bu kez başarılı olan çift, kendilerini bitiş noktasında bekleyen konakladıkları otelin işletmecisi Şevki Doğanyılmaz'la 'selfie' çektirdi.

        6

        Kirschke, "Şimdi rahatladım, Everets'ten sonra Marmaris'te kaybolmam, Almanya'daki yakınlarım arasında alay konusu olacaktı" dedi. İHA