Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Bir süredir üzerinde çalıştığımız, tamamlanması gereken önemli işlerimizin üzerine düşebiliriz. Beslenme açısından tuz günlerindeyiz. Topraktan çıkan bitki ve sebzelerle beslenmek bünyemizi destekleyecek. Doğal şekilde beslenmeye önem vermek sağlığımız açısından çok önemli olacak. Buna mutlaka özen göstermeliyiz. Bağırsaklarımızı ve sindirim sistemimizi çok zorlamamak adına gün boyunca tüketeceğimiz yiyecek ve içecekleri özenli bir şekilde seçmeliyiz.

        KOÇ

        Bugün yapmanız gerekenler sizi pire gibi çalıştıracak. Sürekli koşturacak veya meşgul olacaksınız. Akşam saatlerinde keyfiniz yerine gelebilir. Midenize fazla yüklenmemeye çalışın.

        BOĞA

        Oldukça keyifli bir gün geçireceksiniz. Tutkularınız ve her şeye sevgi dolu yaklaşmak akşam saatlerinde etkili olacak. Özel hayatınızda çok önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

        İKİZLER

        Ev ve aile konularınız kafanızı kurcalayabilir. Alışkanlıklarınızı ve kurulu düzeninizi gözden geçirmek esas olacak. Bunları yaparken eşiniz veya ailenizden destek alabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Ailenize karşı yapmanız gerekenler ön planda olabilir. Çevrenizle planlar yapıp hızlı bir gün geçirebilirsiniz. Başkalarını daha fazla düşünme gibi etkileriniz yüksek olacak.

        ASLAN

        Kazançlarınız ön planda olacak. Bu hafta sonu hesabınızı bilerek hareket etmeniz gerekebilir. Aile hayatınızda maddi konularda keyifli konuşmalar devreye girebilir.

        BAŞAK

        Dış dünyaya karşı oldukça istekli ve rahat hareket edeceksiniz. Kendi istekleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Aynı anda birden fazla işle uğraşmak size terapi gibi gelebilir.

        TERAZİ

        Bugün biraz yavaşlayacak ve isteksiz davranacaksınız. Yaratıcılıkla ilgili alanlarda olumlu etkilere sahipsiniz. Bazı şeyleri gözden geçirmek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

        AKREP

        Hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda ve sosyal çevrenizde para alışverişleriniz gün içinde fazla olabilir.

        YAY

        Bugün, kalabalık yerlerde bulunacaksınız. Sosyal ortamlarda kendinizi göstereceksiniz. Kafanızdaki bazı planları dile getirmek kariyeriniz açısından işinize yarayabilir.

        OĞLAK

        Birkaç gündür üzerinizdeki durgunluk bugün yerini değişik yerlere ve gezme isteğine bırakabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız güzel ve keyifli planlar devreye girebilir.

        KOVA

        İş ortamlarınızda sergileyeceğiniz performansla etkili duygular uyandırabilirsiniz. Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Hayatın anlamını sorgulayabilirsiniz.

        BALIK

        Özel hayatınızın detayları öne çıkarken, arkadaşlarınızla planlar söz konusu olabilir. Kafanız bir yandan önemli işlerle meşgul olacağından toleransınız düşük olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ