Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Özel hayatınızda bugün sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız önem kazanabilir. Olaylara mantık çerçevesinden yaklaşacaksınız. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler hayatınızda istediğiniz değişimlere neden olabilir.

        BOĞA

        İş hayatınızda bugün mantıklı ve çözüme yönelik hareket edeceksiniz. Her zaman olduğu gibi sağlığınıza gereken yatırımı yapmalısınız. Aile hayatınızdaki olumlu etkileşimler üzerinizde güzel etkiler bırakacak

        İKİZLER

        Bugün özel hayatınızda bazı önemli konuşmalar yapacaksınız. Mantığınızla hareket etmek size kazandırabilir. Kendinizi mutlu hissetmeniz, çevrenizle ve arkadaşlarınızla yapacağınız işleri güçlendirebilir.

        YENGEÇ

        Aile hayatınızdaki ilişkilerinizde her eye tek bir açıdan bakmamaya özen göstermelisiniz. Bugün aklınız çözüme yönelik çalışabilir. İş hayatınızdaki önemli değişimler parasal olarak işinize yarayacak ve sizi rahatlatacak.

        ASLAN

        Yakın çevrenizle bir arada olacağınız zamanlarda onların sorunlarına çareler üretirken tek taraflı düşünmemeye özen gösterin. Dış ortamlardaki değişimler bu dönemde en çok sizin işinize yarayacak. Şansınız yüksek.

        BAŞAK

        Parasal konularda duygularınızla değil, mantığınızla adım atmak bugün işinize yarayabilir. Ortaklaşa para hanenizdeki değişimler ve olaylar sizi her tür olumsuzluktan koruyacak. Maneviyatınıza güvenin.

        TERAZİ

        Bugün duygularınızdan bahsetmek, kendinizi ve yapacaklarınızı anlatmak hoşunuza gidebilir. Her tür sorununuza çözüm bulacaksınız. Özel hayatınızdaki değişimler sosyal ortamlarda şansınızı yüksek tutacak.

        AKREP

        Bugün geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda konulara çözümcül yaklaşacak ve geçmişin sizi çok da incitmediğine şahit olacaksınız. İş değişimleriniz kariyerinizi destekliyor.

        YAY

        Arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız bugün artacak. Siz de her tür soruna kolay çözüm bulmaya yatkın olacaksınız. Yaratıcı fikirleriniz ve tavırlarınız çevrenizdeki insanlar tarafından kolay kabul görebilir.

        OĞLAK

        Bugün iş alanlarınızda duygusal olarak konuşkan ve kendinizi gösterme isteğiyle dolu olacaksınız. Enerjiniz hayli yüksek. Sorunlara çözümcül yaklaşacaksınız. Ailenize yapacağınız parasal yardımlar sizi mutlu edebilir.

        KOVA

        Dış ortamlarda ve bulunacağınız yerlerde konuşkan ve kendinizi ortaya koyan yapınızla hemen fark edileceksiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şanslı etkileşimleriniz olacak. İletişiminiz size kazandırabilir.

        BALIK

        Ortaklaşa para konusunda bugün mantığınızla ilerleyecek ve işlerinizi kolay halledeceksiniz. İş hayatınızdaki güzel etkileşimler, parasal değişimlerinizi dengelemeye ve size yeni şanslar yaratmaya yarayacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ