Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün sabaha karşı Terazi burcunda oluşan yeniayla birlikte ortaklaşa işlerimiz konusunda önemli kararlar karşımıza gelebilir. Yeniay, romantik ilişkilerimizde bizi fazlasıyla destekliyor.

        KOÇ

        Yeniay, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işler alanınızda yeni başlangıçlarınızı ayağınıza getirebilir. Özel ilişkilerinizde önemli kararlar devreye girebilir. Taşınmayla ilgili kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

        BOĞA

        Yeni bir işe başlama, iş değiştirme, var olan işlerinizde yeni bir projeye başlama etkileriniz yüksek olacak. Yaptığınız işlerden bu ay fazlasıyla keyif alacaksınız. Sağlığınızla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. 15 gün boyunca çevrenizden destekle hareket edeceksiniz.

        YENGEÇ

        Ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşuyor. 15 gün boyunca evinizle ilgili konular ve aile hayatınızın detayları öne çıkacak. Ev değiştirme ve satın alma gibi etkileriniz varsa bu dönem hareket etmeye özen gösterin.

        ASLAN

        Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişimle ilgili işlerinizde yeni kararlarınızı uygulayabilir, bu alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda yakın çevrenizi ilgilendirecek olaylar cereyan edebilir.

        BAŞAK

        Maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararlar söz konusu olabilir. Paraya dayalı işleriniz için bugün ve sonrasında rahat bir şekilde harekete geçebilirsiniz.

        TERAZİ

        Hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için atağa geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızı da etkileyecek. Vaktinizi boşa harcamayın, önceliklerinizi belirleyin.

        AKREP

        15 gün boyunca kadersel alanınızda değişik ve nedensel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz.

        YAY

        Sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi etkileyecek.

        OĞLAK

        Bugün itibarıyla 2 hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda yeni oluşumlara, fikirlere, tekliflere ve önemli olaylara açık olacaksınız. Önemli başlangıç ve kararlarınızı bugünden sonra rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz.

        KOVA

        Yeniay sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni kararları gündeme getirebilir. Bu alanlarda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Tüm kararlarınızı bugün ve sonrasında almaya çalışın.

        BALIK

        Bugün itibarıyla ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Değişik ve dönüştürücü olaylar yaşayacağınız bir dönemdesiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ