Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanın duygu değişimleri fazla olabilir. Size vereceği ani tepkiler moralinizi hemen bozmamalı. Özel konulardaki sorunlarınızdan bahsederken olayların iki yönünü de ihmal etmeyin

        BOĞA

        Bu pazar yapılması gereken rutin işlerinizi hallederek hafta sonunuzu değerlendirebilirsiniz. Kendinizi birçok konuda yalnız hissetmeniz mümkün. İş alanlarınızdaki önemli kararlarınızı yarından sonra vermeye çalışın.

        İKİZLER

        Bu pazar aşk, eğlence hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konular devrede olacak. İşin içinde sevdikleriniz olduğunda hemen harekete geçmeyi seviyorsunuz. Gün içinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

        YENGEÇ

        Bugün aile ve ev hayatınızın ayrıntıları ön planda olacak. İş alanlarınızdaki değişimler, duygusal olarak sizi ve tepkilerinizi de etkiliyor. Zaman zaman yalnızlık çektiğinizi düşünseniz bile, beklenmedik yardımlarınız var.

        ASLAN

        Bugün iletişime yönelik konularda ve yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi sevdiğini ve önem verdiğini bilmek sizi mutlu edecek. Zihinsel konulardaysa ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz.

        BAŞAK

        Bu pazar maddi konular daha fazla mercek altında olabilir. Kendinize ve dış görüntünüze önem verdiğiniz bu dönem harcamalarınızı iyice gözden geçirerek adımlar atmaya çalışın. Yakın çevrenize destek olacaksınız.

        TERAZİ

        Bugün fiziksel olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özel hayatınızdaki değişimlere ani tepkilerden kaçının. Zira kendinize olan düşkünlüğünüz fazla olabilir.

        AKREP

        Bugün başkalarına yardım etmek konusunda çalışmalarınız artabilir. Maneviyatınız güçlü olduğundan, sizden farklı yaşayan insanlara yardım etme isteğiniz, yalnızlığınızı ve isteksizliğinizi yenmede faydalı olabilir.

        YAY

        Bugün sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde keyfiniz yerinde olacak. Kendi hayatınızdaki sorunların çözümlerini bulmak niyetindesiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi destekliyor.

        OĞLAK

        Bu pazar göz önünde olacağınız yerler ve ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecek. İş hayatınız için tamamlanması gerekenlerin peşine düşebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizin diğer insanlara ilham verdiğini unutmayın.

        KOVA

        Bugün farklı ortamlarda veya seyahatlerde bulunmak öne çıkabilir. İşlerinizi tamamlamadan rahat edemeyeceksiniz. Aşk hayatınızda güzel destekler alıyorsunuz ve sevdiğiniz insanla keyfinize diyecek olmayacak.

        BALIK

        Kendiniz dışında başka insanları düşünerek hareket etmeniz ve buna göre davranmanız gün içinde etkili olacak. Ortaklaşa para mevzularınız gün içinde öne çıkabilir. Diğer alanlarınızda olumlu düşünceler ön planda.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ