Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Ekim ayı Koç burcu yorumları 2016

        Ekim ayında özel hayatınızın üzerine daha çok düşebilirsiniz sevgili Koçlar. Kendinizi karşı tarafın gözünden görmek isteyecek, onay almaya yatkın olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel şanslar ve oluşumlar ilişkinizde kendinizi şanslı hissetmenize ve bunun sonucunda kararlar almanıza neden olabilir. İşte tamda ilişki kararlarınız için aybaşında, 01 ekimde devreye girecek olan güzel etkilerle bezeli yeniayı kullanmalısınız. Bu yeniayda ilişkinizde yaratıcı, fedakar, karşı tarafı daha çok düşünen yönleriniz adeta ortaya çıkabilir.

        04 ekimde geleceğiniz için önemli sorumlulukları istekle ve keyifle yapacaksınız. Sevdiğinizle insanla başka bir şehire, ülkeye taşınmak, önemli işlere kalkışmak adına hayat sizi destekliyor olacak. Ya da ilişki kimliğinizi sağlamlaştırmaya yardımcı olacak bir tatil planlaması işinizi kolaylaştırabilir.

        07 ekim itibarıyla ikili ilişkilerinizde konuşmalarınız ve fikirsel paylaşımlarınız artmaya başlayacak. Ortaklaşa işlerinizle ilgili önemli anlaşmalar ve sözleşmeler karşınıza gelebilir.

        11 ekimde sevdiğiniz insandan alacağınız bir aşk, söz, nişan veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Ayrıca ortaklaşa atılacak adımlarda, toplumsal işlerde de fayda sağlayacağınız ve önemli konuşmalar veya görüşmeler içinde olacağınız bir tarih içindesiniz. Böyle bir teklifle karşı karşıya gelirseniz anlaşmalarınızı 14 ekim tarihinde yapmaya özen gösterin. Somut ve biraz daha disiplinle atılacak adımlar hayallerinize bir adım daha yaklaşmanıza neden olabilir.

        16 ekimdeki dolunay hayatınızda önemli sonuçları ve kararları karşınıza getirecek. Bu birkaç gün hassas olacak, duyacaklarınızdan etkileneceksiniz. Bu dolunayda hem ilişkinizi, hem de iş hayatınızda olup bitenleri idare etmeniz kolay olmayacak.

        18 ekim ve sonrasında uzun seyahatlerden, yolculuklardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz güçlenebilir. Yeni insanlar tanımaktan, yeni kültürleri merak etmekten kendinizi alamayabilirsiniz.

        19 ekimde kariyerinizde güçlü ve etkili oluşumların içinde yer edebilirsiniz. Bu dönemde enerjinizi toplumun veya bir grubun hayrı için kullanmalı ve kendi amaçlarınızı ön plana çıkarmamalısınız. Herkesin hayrına ve yararına atılacak adımlar sizi bir tık yukarıya taşıyacak ve kendi amaçlarınıza daha fazla yakınlaştıracak.

        Yine 20 ekim ikili ilişkilerinizde ya karşı tarafın sizi, ya sizin karşı tarafı dinlemediğinin sonucu olarak fikir ayrılıklarıyla karşınızda durabilir. Bu süreçte isyankarlıklara, karşı çıkışlara, sık sık fikir değişikliklerine kendinizi hazırlayın.

        26 ekimde seyahatlerde veya dış ortamlarda sevdiğiniz insanla oldukça keyifli bir zaman dilimi sizi bekliyor. Partnerinizde seyahatte, tatilde veya dış ortamlarda güzel tekliflere açık olacaksınız.

        30 ekimde ortaklaşa para konularında yaşayacağınız yeniayla birlikte maddi konularda yeni fikirlere, tutumlara ve yeni kararlara açıksınız. Bir ödemenin, bir borcun altına girmek, kredi almak, banka işlerinizi halletmek, vergi konularına yönelmek bu yeniayın etkilerinden olabilir. Yine bir boşanma işi, nafaka bağlama, miras konularını halletme önem kazanabilir. Sevseniz de, sevmeseniz de eğitim, seyahat ve yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde önemli ve sorumlu ilişkiler içine gireceksiniz. Yine partnerinizin hayatında önemli ve zorunlu bir yolculuk, taşınma oluşabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ