Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ekim ayı Boğa burcu yorumları 2016

        Ekim, Yeniay ile başlıyor. Bu Yeniay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek yani işinizle ilgili her tür konudaki yeni başlangıcınızı, adımlarınızı, plan ve projelerinizi ortaya koymak için sizi destekliyor olacak.

        04 Ekim, ortaklaşa parasal konularda sizi destekleyen insanlarla, otorite figürleriyle, patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir zaman olacak. Bu tarihte aynı zamanda kendinizi işinizde etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz ve hayat planlarınızı kendi lehinizde ilerletebileceksiniz.

        07 Ekim tarihinde artık iş alanlarınızda becerilerinizi daha fazla ortaya koyacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bir yandan da dengeli adımlarla iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir, plan ve projeleriniz devreye girebilir.

        11 Ekim’de çok büyük bir iş sözleşmesi, çok büyük bir proje devreye girebilir. İstediğiniz bir işin sonuçlarına etkili bir şekilde kavuşabileceksiniz ya da karşınıza çıkacak bir iş teklifi sizi gerçek anlamda mutlu edecek ve bu iş teklifi için ne kadar hevesli olduğunuzu fark edeceksiniz.

        14 Ekim zamanında bir işte çok güzel, kalıcı imzalar atılacak ve siz de uzun zamandan beri uğraştığınız konularda artık rahat bir nefes almaya başlayacaksınız.

        15 Ekim, özellikle beraber iş yaptığınız insanlarla çok kolay ipleri koparabileceğiniz, sıkılganlıklarınız ve tepkilerinizle insanları biraz şaşırtacağınız bir tarih olabilir. Bu tarihe lütfen dikkat edin çünkü bir gün sonra oluşan Dolunay, özellikle sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay, biraz sert etkilere sahip bir Dolunay olduğu için beklenmedik konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğini görebilirsiniz. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir.

        18 Ekim’den sonra banka, kredi, faiz, vergi gibi ortaklaşa parasal konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yatırımlarınız artabilir, ortaklaşa para havuzunuzdaki o parayı çoğaltmak için harekete geçebilirsiniz.

        23 Ekim’den sonra tam anlamıyla özel hayatınız devreye girmeye başlıyor. Merkür’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber, artık özel hayatınızı daha fazla konuşur hale geleceksiniz.

        26 Ekim’de çok güzel etkileşimler söz konusu. Özellikle işinizde kaynaklarınızı etkili ve düzgün bir şekilde kullanmasını bilecek, parasal konularda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirebileceksiniz. Yalnız gerçekçi olmaya, gerçekçilikten asla uzaklaşmamaya çalışın.

        30 Ekim’de artık parasal sorumluluklar önem kazanıyor. Hayatınızla ilgili bir borcun altına girmek, belki de işinizi daha fazla geliştirmek için bir parasal sorumluluğun altına girmek önem kazanabilir. Aynı zamanda birçok konuda, hem parasal hem ruhsal konularda sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız. Yine bu tarihte oluşan Yeniay, özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçları karşınıza getirecek. Bu Yeniay’da evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ