Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ekim ayı İkizler burcu yorumları 2016

        Ekim ayı güzel bir Yeniay ile başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Aşk hayatınızdaki kararlarınızı devreye sokacağınız bu Yeniay, hayatı size fazlasıyla keyifli yönleriyle algılatacak. Hem aşk hayatınızda hem çocuğunuzla ilgili konularda, çocuğunuz yoksa çocukla ilgili oluşumlarda yeni karar ve adımlarınızı 01 Ekim’deki Yeniay’dan sonra atmak, size fayda sağlayabilir.

        04 Ekim’de hayat sizi birçok açıdan destekliyor olacak. Uzun zamandır özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde yaşadığınız anlaşmazlıkların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.

        07 Ekim, özellikle borsada yatırım yapanlar için ya da spekülatif işlerde bulunanlar için dikkatli olunması gereken tarihlerden çünkü otorite figürleriyle ya da sizden daha üst pozisyonda olan insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Parasal işleriniz varsa, sanatsal ve kreatif işlerde paraya dayalı konuşma ve görüşmelerinizde anlaşmazlıklar gündeme gelebilir.

        11 Ekim en şanslı günlerden bir tanesi. Yapacağınız işlerde kendinizi göstereceksiniz. İnsanlar sizi konuşuyor olacak. Kafanızdaki plan ve projelerinizi abartılı ve çok şevkli bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız çok yüksek olabilir.

        14 Ekim’de özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, kalıcı ve uzun vadeli konuşmalar olabilir. Sanatsal işle uğraşan İkizler burcu içinse güzel anlaşmalar bu tarihte devrede olacak.

        16 Ekim’deki Dolunay sizin sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız ve ilişkileriniz bu Dolunay’da önem kazanacak. Gireceğiniz çevrelerde belki yeni başladığınız aşkınızı, belki daha önceden aşk hayatınızda yaşadığınız sorunları dile getirmekten kaynaklı olarak, arkadaşlarınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızda birtakım hassaslıklar, sorunlar, duygusal kararlara açık olacaksınız. Bir yandan da sosyal çevrenizde önemli ve beklenmedik gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Bu süreçte konuşulanlar ve söylenilenler, sizin için önemli olacak.

        18 Ekim itibarıyla artık özel hayatınızı güzelleştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu üç haftalık dönemde, sevdiğiniz insanla aranızda problemler ve sıkıntılar varsa bütün bunları konuşabilecek, birbirinizle paylaşabilecek bir süreç içinde olacaksınız.

        19 Ekim tarihi, dikkat etmeniz gereken tarihlerden. Tehlikeli yerlerden ve ortamlardan uzak durmanız gerekecek. Önemli ameliyatlardan kaçınmakta fayda var.

        23 Ekim itibarıyla artık iş hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmaya başlayacaksınız. Hemen bir gün sonra Merkür’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber iş hayatınız daha fazla önem kazanıyor.

        26 Ekim tarihi, özellikle bekar olan İkizler burcu için şanslı tarihlerden bir tanesi. Sevdiğiniz insandan istediğiniz, uzun zamandır beklediğiniz teklifi almamak için hiçbir nedeniniz yok.

        27 Ekim, özellikle iş hayatınızda bazı işleri konuşmak, bazı işlerin üzerine düşmek, görüşmeler yapmak, randevular almak, projeleri toplantılarla şekillendirmek için uygun tarihler.

        30 Ekim’deki Yeniay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek sevgili İkizler. İşinizle ilgili önemli kararlarınızı bu Yeniay sonrası hayatınıza geçirmek önemli olmalı. İşinizi değiştirmek istiyorsanız bu Yeniay’dan sonra harekete geçebilirsiniz. Böylelikle yeni geçeceğiniz işin size daha sağlıklı, daha uzun vadeli ve kalıcı bir şekilde yollar açtığını görüyor olacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ