Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ekim ayı Yengeç burç yorumları

        Ekim ayı ilginizi ailevi konulara, ev hayatına ve evle ilgili planlar yapmaya adayacağınız bir ay olabilir. Bir yandan Mars’tan alacağınız etkilerle zaman zaman özel hayatınızda birtakım sıkıntılar, sürtüşmeler ve tartışmalara açık olacaksınız ama bir yandan da güzel gelişmeleriniz yok değil. Hemen Ekim’in başında oluşan Yeniay, aile hayatınızda güzel gelişmeleri, önemli karar ve başlangıçları uygulayabileceğiniz bir dönemi işaret ediyor. Yerleşimle, evle ilgili konular önem kazanıyor. Almak istediğiniz bir ev varsa harekete geçebilirsiniz.

        05 Ekim’de özellikle özel hayatınızda keyifli etkiler söz konusu. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi daha güçlü boyutlara taşıma imkanına sahip olacaksınız. Eğer sevdiğiniz insanla aranızda oluşacak ufak tefek sürtüşmeler olursa, bu sürtüşmeleri daha büyüyecek bir hale sokmamaya ütfen dikkat edin.

        07 Ekim itibarıyla ev hayatınızı daha yakın plana alacağınız, evle ilgili planlar yapacağınız ve aile arasında önemli konuların konuşulması, geçmişte yaşanılan olayların tekrar gündeme gelip konuşulması gibi etkiler devreye girmeye başlıyor. Özel hayatınızı yeniden yapılandırmak, aranızda bir sorun varsa bunları halletmek için de uygun bir süreç olacak.

        11 Ekim ev, gayrimenkul alım-satım, kiralama, yer değiştirme konularında; arazilerle, topraklarla ilgili konularda çok büyük şansların ve fırsatların karşınıza geleceği günlerden bir tanesi.

        16 Ekim’de oluşan Dolunay, sizin kariyer evinizde gerçekleşecek. Kariyerinizle ilgili önemli sonuçlar, önemli durumlar, beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir, stresli birkaç gün geçirebilirsiniz.

        18 Ekim’den sonra artık daha fazla iş hayatınızı önemseyeceksiniz. İş hayatınızı sevecek, beraber çalıştığınız insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olmak isteyeceksiniz. Yeme-içmeye olan düşkünlüğünüz artabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler ve kuracağınız iyi ilişkiler, size çok fazla yol aldırabilir.

        19 Ekim’de özel hayatınızda güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Biraz baskıcı, yönlendirici, şiddete meyilli durumların oluşmaması için bugünü bir kenara not etmekte fayda var.

        24 Ekim’den sonra, aşk hayatınızda flört ettiğiniz insanla ya da hayatınızda kim varsa onunla olan konuşmalarınız hızlanacak. Varsa sorunlara çözüm üretmek, kendinizi karşı tarafa anlatmak, belki bir teklifte bulunmak, güzel planlar yapmak için uygun bir süreç. Çocuğunuzla sıkıntılarınız varsa da bu süreçte onunla iletişim kurmak önem kazanabilir.

        26 Ekim’de hem iş hayatınızdaki davranışlarınız sayesinde beraber çalıştığınız insanların ve patronlarınızın ilgisini çekebilecek hem de aile hayatınız için neler yapacağınızı onlara çok rahatlıkla göstereceksiniz.

        27 Ekim özellikle ve özellikle hoşunuza giden insanla güzel konuşmaların olduğu, sanatsal bir işiniz varsa bu işinizde kendinizi güzel, etkili bir şekilde gösterebileceğiniz günlerden bir tanesi.

        30 Ekim’de oluşan Yeniay sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu alanda önemli karalarınızı, önemli başlangıçlarınızı uygulamak için bu Yeniay’dan faydalanacaksınız. Çocukla ilgili oluşumlar için de önemli kararlar söz konusu olabilir. Bu tarihte iş hayatınızda önemli sorumluluklar üstleniyor olacaksınız. Bu sorumluluklar sizin iş ilişkilerinizi de bağlıyor olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ