Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ekim ayı Aslan burç yorumları

        Ekim ayı sözleşmeler, konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar yapmaya yatkınsınız. Bir yandan iletişiminiz fazlasıyla artabilir, yakın çevrenizle daha fazla temas halinde olabilirsiniz. Hemen Ekim başında oluşacak Yeniay, yakın çevrenizde olup bitenlerle ilgili konu ve olayları hızlandıracak. İletişim, satış, reklam, pazarlama ve ulaşım işlerinden herhangi birinde çalışıyorsanız bu konularda atılacak yeni adımları, yeni projelerinizi bu Yeniay ile beraber uygulamaya koyun.

        04 Ekim özellikle özel hayatınızdaki iletişiminizle beraber yakın çevrenizle de iletişiminizi kuvvetlendireceksiniz. Özel hayatınızda önemli ve kalıcı adımlar, sorumluluklar oluşabilir. Bu sorumlulukları almaktan korkmayacaksınız, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

        07 Ekim, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ve yakın çevrenizle yapacağınız işlerde özellikle güç çekişmelerine açık bir gün olarak görünüyor. İletişime dayalı işlerinizde bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir.

        11 Ekim itibarıyla iletişimsel konularda çok güzel fırsatlar, şanslar ve teklifler karşınıza gelecek. Bir anlamda kendinizi çok mutlu ve umutlu hissedeceksiniz ve keyfinize diyecek olmayacak. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir.

        14 Ekim itibarıyla hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleniyor olacaksınız.

        16 Ekim’de önemli bir Dolunay devreye giriyor. Bu Dolunay sizin seyahat, eğitim, medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret ve hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Yakın çevrenizde iletişimsel konularda başlattığınız işlerinizin karşılığını bu Dolunay’da almaya meyilli olacaksınız. Bir anlamda ne ektiyseniz onun karşılığını alacaksınız. Hızlı, beklenmedik, stresli olaylar ve oluşumlar da karşınıza gelebilir ya da çok umut bağladığınız bir işte iletişim sıkıntıları, sorunları ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

        18 Ekim itibarıyla aşkı konuşmak, sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz. Flörtleriniz artabilir, eğlenceli konulara daha fazla odaklanabilirsiniz, çocuğunuzla olan bağlantılarınız kuvvetlenebilir.

        19 Ekim’de iş hayatınızda güçlü ve etkili insanlarla olan işbirlikleri devreye girebilir.

        23 Ekim itibarıyla ev, aile ve yuva alanlarınıza odaklanacaksınız. Bir gün sonra Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aile ortamlarınızda konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar, bazı eski konuların gözden geçmesi gibi durumlar öne çıkabilir. Yine ailenizle toplanarak, yaşayacağınız yerle ilgili, yerleşimle ilgili konularda önemli kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Emlak alım-satım işleri de bu süreçte devreye girebilir. Bu işleriniz için özellikle ve özellikle 27 ve 30 Ekim tarihlerini kullanabilirsiniz.

        26 Ekim’de aşk hayatınızda keyifli konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğini göreceksiniz. Bir yandan da yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz, kalbinizin çarpmasına sebebiyet verecek bir insandan güzel bir teklif devreye girebilir.

        30 Ekim’de bir Yeniay yaşanacak. Bu Yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Ev alım, satım, kiralama işlerinizi bu Yeniay’dan sonra yapmak önem kazanıyor. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda da bu tarihte önemli sorumluluklar devreye girecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ