Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bu hafta sonu Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; mücadeleci ve öncü yönlerimiz ortaya çıkabilir. Ancak soğuk ve mesafeli tavırlarımız hem iletişimimizde, hem de özel hayatımızda sıkıntılara sebep olabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Gelecek haftanın planlarını yapmak için bugünden faydalanabiliriz.

        KOÇ

        Bugün olaylara karşı daha anlayışlı ve daha spiritüel bir yaklaşım sergilemelisiniz. Sinirlerinizi gereken yerlerde kontrol etmeniz gerekecek. Kalabalık ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Öncülük etmeyi seviyorsunuz.

        BOĞA

        Bugün dış ortamlarda, eğitim veya seyahate dayalı işlerinizde çekingen tavırlarınızı bir kenara bırakarak anın tadını almaya çalışacaksınız. İş ortamlarınızda yeteri kadar kendinizi rahat hissetmiyorsunuz.

        İKİZLER

        Bugün ortaklaşa para konularınızıdüzenleyecek, bu konuda bazı ayrıntılarısonuca ulaştırmak için harekete geçeceksiniz.Önünüzdeki dönemde harcamalarınızkonusunda biraz dikkatliadımlar atmalısınız.

        YENGEÇ

        Bugün özel yaşantınızda son derece olgun ve içinizden geldiği gibi davranacaksınız. Sürpriz biçimde ortaya çıkacak eğlenceli ortamların tadını çıkarmaya bakın. İş hayatınızda duygusal tepkilerden kaçınmaya çalışın.

        ASLAN

        Bugün, iş ve hizmet hayatınızda enerjinizin son damlasına kadar çalışabilir, hırslı ve sorumlu yanlarınızı ortaya koyabilirsiniz. İş ilişkilerinizde her tür sorunu, kafanıza fazla takmaya meyillsiniz. Asabiyetten kaçının.

        BAŞAK

        Bugün yaratıcılık isteyen birtakım işlerinizde veya aşk hayatınızda olgun tavırlarınız sevdiğiniz insanın çok hoşuna gidebilir. İnsanlardan göreceğiniz destekle kendinizi iyi hissetmeniz mümkün olacak.

        TERAZİ

        Bugün, eviniz ve ailenizle ilgili konularda birçok işi bir arada gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizde yaşanacaklar olaylar sonrasında aceleci olmayın ve yaşananların iki yönünü de incelemeden bir karara varmayın.

        AKREP

        Bugün, yakın çevrenizi işin içine alacak konularda kendinizden başka herkese yardımınız dokunabilir. Olumsuzluklara kapılmamaya çalışın. Aşk hayatınız daha çok kalabalık yerlerde ve sosyal ortamlarda hareketleniyor.

        YAY

        Bugün harcamalarınız yüzünden paranızın hesabını yapabilir veya hesap yapmaya çalıştığınız için bazı aktivitelerde yer almamayı tercih edebilirsiniz. Bu aralar bütün enerjinizi ruhunuza yoğunlaştırın.

        OĞLAK

        Bugün, önemli işlerinizi hallettikten sonra sizi şevklendirecek ve hareketlendirecek işlerin peşine düşeceksiniz. Alacağınız bazı haberler gün içinde kalbinizin hızlı çarpmasına neden olabilir.

        KOVA

        Yoğun giden temponuzu biraz yavaşlatmak ve sağlığınızı gözden geçirmek için güzel bir gün olabilir. Kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissedebilir ve gerçek duygularınızdan kaçmaya çalışabilirsiniz.

        BALIK

        Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla gün içinde birkaç saat geçirmek size büyük moral verecek. Hayatınızı destekleyen insanlara daha fazla kucak açmalısınız. Sosyal ortamlarda hırslı davranmaktan kaçının.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ