Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        İş hayatınızda oldukça aktifsiniz. Kararlar alırken güçlü kişiliğinizle hareket edecek, buna destek olarak da etrafınızdakilerden yardım görebileceksiniz.

        BOĞA

        İş yapmak ile başınızı alıp gitmek arasında gidip gelebilirsiniz. Motivasyonunuzun çok yüksek olmadığı bugünde, kendinize fazla yüklenmemeye gayret edin.

        İKİZLER

        Harcamalarınızda dengeyi iyi oturtmalısınız. Hesap yaparken sadece kendi fikirlerinize göre hareket etmemeye çalışın. Para harcamaya meyilli olabilirsiniz.

        YENGEÇ

        İlişkilerinizde, sevdiğiniz insanla iletişiminiz her zamankinden daha güçlü ve daha etkili olabilir. Aile ortamlarında ise anlaşmazlıkların görülme ihtimali yüksek.

        ASLAN

        Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle yapılması gereken işler çatışabilir. İş yaşamınızdaki yoğunluklar sebebiyle, aşkı ikinci plana atmamaya özen gösterin.

        BAŞAK

        Güven ve tutkuyu aynı anda hissedebilmek isteyebilirsiniz. Bu aralar harcamalarınız artabileceği için para alanında dikkatli olmanızda fayda var.

        TERAZİ

        Sevdiklerinize yardım edebilir, ihtiyaç duydukları konularda onlara destek sunabilirsiniz. Akrabalarınıza ya da kardeşlerinize olan ilginiz artıyor.

        AKREP

        İletişimde etkili olabileceğiniz bugünde, pratik yanınıza güvenebilirsiniz. Tamamlanmayı bekleyen ya da henüz başlayamadığınız işleri halledeceksiniz

        YAY

        Sosyal ortamlarda ödeyeceğiniz para ile tutmanız gereken para arasında kalabilirsiniz. Doğru yere doğru harcamayı yapabilmek sizin için ön planda olacak.

        OĞLAK

        (23 Aralık-20 Ocak) Kendi isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı ön planda tutarak adımlar atacaksınız. Kişisel beklentileriniz ile iş alanlarınızda yapmanız gerekenler arasında gidip gelebilirsiniz.

        KOVA

        Bilinçaltınıza itilmiş düşünceler, bastırdığınız duygular, halletmek istediğiniz pek çok konu olabilir. Altıncı hissinizin sizi yönlendirmesine hazırlıklı olun.

        BALIK

        Sosyal ortamlarda yakın çevrenize karşı kişiliğinizin etkileyici yönleri devrede olabilir. Onları etkileme gücünüzü hissedeceksiniz. Maddi konularla zihninizi doldurmayın.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ