Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Sabah saatlerinde burç değiştiren Ay’la birlikte sosyal çevremize önceliğimizi vererek haftamıza başlıyoruz. Salı günü oldukça şanslı zamanlardan bir tanesi. Hafta sonuna doğru sinirlerimiz gerilebilir. Cumartesi günü anlaşmazlıklara dikkat etmeliyiz. Pazar günü sabah saatlerinde oluşan dolunayla birlikte ilişkilerimizdeki dengeye dikkat etmeliyiz.

        KOÇ

        Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artabilir. Düşüncelerinizi karşı tarafa net olarak sunabilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yapacağınız planlar içinde yer alacaksınız.

        BOĞA

        Yapmanız gereken günlük rutine dair ufak tefek işlerde tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda şansınız gayet yüksek görünüyor

        İKİZLER

        Eğlenceli ortamlarda kendinizden ve yaşadıklarınızdan konuşmayı isteyeceksiniz. Oldukça keyifli ve farklı bir gün geçirebilir, değişik yerler görme arzusuyla hareket edebilirsiniz.

        YENGEÇ

        Ev hayatınızda, sevdiklerinizle ve paylaşım içinde olduklarınızla iletişiminiz artabilir. Ailenizin geleceği için planlar yapabilir, kendi kişisel deneyimlerinizden faydalanabilirsiniz.

        ASLAN

        Bugün, akrabalarınız ya da varsa kardeşlerinizle iletişiminiz güçlü ve tek taraflı akabilir. Bir araya geldiğiniz insanları dinlemekten ziyade anlatmaya meyilli olacaksınız.

        BAŞAK

        Maddi konularda veya alışverişlerde kafanız ticari olarak iyi işleyecek. Yapacağınız satışlardan iyi para kazanabilirsiniz. Detay ve ayrıntı isteyen işler vaktinizin çoğunu alacak.

        TERAZİ

        İnsanlarla bir arada olmak isteyecek, paylaşımlarınızı artıracaksınız. Başkalarını dinlemezseniz, önemli ipuçlarını gözden kaçırabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda keyfiniz yerinde olacak.

        AKREP

        Yaratıcılığınız ve çözüme yönelik hareketlerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Harekete geçmekten ziyade işlerinizin planlama ve programlama yönüyle ilgilenebilirsiniz

        YAY

        Geleceğinize yönelik atılımlarda ve girişimlerde bulunacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınız paylaştıkça daha güzel olacak. Yakın çevrenizle iletişiminiz giderek artıyor.

        OĞLAK

        Toplumsal konularda işleriniz planladığınız gibi ilerleyecek. Mesleğinize dair sizi motive edecek gelişmelere hazırlıklı olun. Kalabalık ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

        KOVA

        Değişik ve farklı insanların yanında, seyahatlerde veya kurs, seminer gibi ortamlarda konuşmalarınız ve düşünce tarzınızla kolaylıkla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

        BALIK

        Geçmişte kaldığına inandığınız konular gündeminizde yer almaya başlayabilir. Ortaklaşa yapılacak işlerde kendinizi göstermek için bu haftayı bir fırsat olarak değerlendirin.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ