Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları 10 - 17 Ekim 2016 Hande Kazanova yorumladı
        1

        KOÇ BURCU:

        Bu hafta sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz, nişan veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Ayrıca ortaklaşa atılacak adımlarda, toplumsal işlerde de fayda sağlayacağınız ve önemli konuşmalar veya görüşmeler içinde olacağınız bir hafta içindesiniz.

        2

        Böyle bir iş teklifiyle karşı karşıya gelirseniz anlaşmalarınızı Cuma günü yapmaya özen gösterin. Perşembe günü sert söylemlere ve agresif tutumlara dikkat etmelisiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla toplum önünde tartışmalara girmekten kaçının. Cumartesi günü bazı davranışlarınız ve sıkılgan yapınızla hayatınızdaki insanla karşı karşıya gelebilirsiniz.

        3

        Anlaşmak ve ortak noktada buluşmak kolay olmayabilir. Pazar günü oluşan dolunay hayatınızda önemli sonuçları ve kararları karşınıza getirecek. Bu birkaç gün hassas olacak, duyacaklarınızdan etkileneceksiniz. Bu dolunayda hem ilişkinizi, hem de iş hayatınızda olup bitenleri idare etmeniz kolay olmayacak.

        4

        BOĞA BURCU:

        Bu hafta büyük bir iş sözleşmesi, bir proje devreye girebilir sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Perşembe günü özellikle sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız telefon konuşmaları ya da birebir görüşmelerde çok sinirli adımlar atmamaya özen gösterin.

        5

        Bu süreçte çok fazla çalıştığınız, çok fazla kendinizi iş alanlarına böldüğünüz için sinirsel olarak da kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Cuma günü bir işte çok güzel, kalıcı imzalar atılabilir ve siz de uzun zamandan beri uğraştığınız konularda artık rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz. Haftasonuna dikkat edin.

        6

        Cumartesi günü beraber iş yaptığınız insanlarla çok kolay ipleri koparabileceğiniz, sıkılganlıklarınız ve tepkilerinizle insanları biraz şaşırtacağınız birgün olabilir. Bu tarihe lütfen dikkat edin çünkü bir gün sonra oluşan Dolunay, özellikle sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay, biraz sert etkilere sahip bir Dolunay olduğu için beklenmedik konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğini görebilirsiniz. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir.

        7

        Bu haftabaşı yapacağınız işlerde kendinizi göstereceksiniz. İnsanlar sizi konuşuyor olacak sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız çok yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız, Milli Piyango biletiniz varsa, şans oyunları içindeyseniz bu tarih civarında hayatın her alanından büyük ikramiye, sizin elinizde olabilir.

        8

        Haftasonu sosyal çevrenizle olan anlaşmazlıklarınız devrede. Özellikle kalabalık yerlerde, arkadaşlarınızla bir aradayken belki de onların size söyleyeceği birtakım sözler, çok kolay sinirlenmenize ve tepkiler vermenize neden olabilir. Pazar günü Dolunay sizin sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor.

        9

        Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız ve ilişkileriniz bu Dolunay’da önem kazanacak. Gireceğiniz çevrelerde belki yeni başladığınız aşkınızı, belki daha önceden aşk hayatınızda yaşadığınız sorunları dile getirmekten kaynaklı olarak, arkadaşlarınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızda birtakım hassaslıklar, sorunlar, duygusal kararlara açık olacaksınız.

        10

        YENGEÇ BURCU:

        Bu haftabaşı ev, gayrimenkul alım-satım, kiralama, yer değiştirme konularında; arazilerle, topraklarla ilgili konularda fırsatlar karşınıza gelebilir sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu şans ve fırsatları sevdiğiniz insanla güzel bir şekilde konuşarak birbirinize aktarmaya çalışın.

        11

        Kendi fikrinizi karşı tarafa çok fazla dikte etmeyin ya da onun size dikte etmesine izin vermeyin. Bütün bu güzel ve keyifli oluşumu bozmayın. Haftasonu iş hayatınızda ve anne-baba ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Çok çabuk sinirlenebilir, tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu durum tam da Dolunay’a denk geliyor.

        12

        Bir gün sonra Pazar günü oluşan Dolunay, sizin kariyer evinizde gerçekleşecek. Kariyerinizle ilgili önemli sonuçlar, önemli durumlar, beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir, stresli birkaç gün geçirebilirsiniz. Hem aile hayatınıza, hem de iş konularına dikkat edin.

        13

        ASLAN BURCU:

        Bu hafta iletişimsel konularda çok güzel fırsatlar, şanslar ve teklifler karşınıza gelebilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. İş hayatınızda biraz sinirlerinize hâkim olmakta fayda var. Fikirlerinizin karşı taraftan kabul görmediğini düşünebilir ya da sizinle ilgili birtakım konuşmalarda hemen savunmaya geçebilirsiniz.

        14

        İğnelemeler, laf sokma gibi etkilere dikkat edin. İletişimsel konuları çok fazla kafanıza takmayın çünkü Cuma günü hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Haftasonu genel olarak biraz dikkatli olmanız gerekebilir. Pazar günü önemli bir Dolunay devreye giriyor.

        15

        Bu Dolunay sizin seyahat, eğitim, medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret ve hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Yakın çevrenizde iletişimsel konularda başlattığınız işlerinizin karşılığını bu Dolunay’da alabilirsiniz. Bir anlamda ne ektiyseniz onun karşılığını alacaksınız.

        16

        BAŞAK BURCU:

        Bu hafta şanslı etkilerle başlıyor çünkü güzel bir para teklifi karşınıza gelecek sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Kendinizi bir anlamda iyi hissedeceksiniz, planlarınız iyi akacak. Bu hafta maddi konularda, sevdiğiniz insanla ya da çocuklarınızla olan bağlantılarınızda fikirsel olarak biraz sinirli davranabilirsiniz. Para harcamaları konusunda onlara karşı iğneleyici tavırlardan uzak durun, Cuma günü hayalini kurduğunuz eve sahip olmak için kolları sıvayabilirsiniz.

        17

        Haftasonu ise, maddi konularda kolay tepkiler verebilirsiniz. Parasal işlerinizde karşı tarafla anlaşmak kolay olmayacak. Pazar günü devreye giren Dolunay, sizin ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşiyor.

        18

        Parasal konularda birtakım girişimleri aybaşında başlatmıştınız, şimdi bu Dolunay ile beraber bir anlamda bu başlattığınız işlerin karşılığını almaya hazırsınız. Bu süreçte karşınıza gözden kaçırdığınız bir ödeme ya da bir borç çıkabilir. Sigorta, prim, vergi konularına daha fazla özen göstermelisiniz. Çünkü bu alanlarda birtakım hassaslıklar, stresler yaşamaya açıksınız.

        19

        TERAZİ BURCU:

        Bu haftabaşı keyifli konuşmalar, anlaşmalar, görüşmeler hayatı bir oktav yüksekten algılatabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz, aynı anda karşınıza birden fazla fırsatın da geldiğini görebilirsiniz. Özellikle Cuma günü satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar, yayıncılık sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız çok güzel kalıcı anlaşmaların, disiplinli plan-projeleri oturaklı bir zemine geçirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

        20

        Bu haftanın en sıkıntılı zamanları haftasonu. Cumartesi gününde sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar devreye girebilir. Bu süreçte tamamen kendi hayatınıza odaklı olmanız, alacağınız güzel teklifler özel hayatınızı ihmal etmenize neden olabilir. Pazar günü oluşan Dolunay, özel hayatınızda önemli konuları ve kararları karşınıza getirebilir.

        21

        Bu Dolunay ile birlikte sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklarınız yüksek görünüyor. Birkaç gün boyunca özel hayatınızda stresli oluşumlara açıksınız. Belki de panterinizin hayatındaki birtakım oluşumlar, değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir.

        22

        AKREP BURCU:

        Bu haftabaşı geri planda duracağınız birtakım işlerinizde çok güzel teklifler alabilir, güzel işlerle karşılaşabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta yakın çevrenizdeki insanlarla sert söylemlere karşı dikkatli olmalısınız. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ve bir anlamda onlara karşı sert olmamaya özen gösterin çünkü bu süreçte iletişimsel konularda problemler sizin tarafınızdan çıkabilir.

        23

        Bu haftasonu en zorlu haftasonlarından bir tanesi. Cumartesi günü, iş hayatınızdaki birtakım değişimler ve işinizdeki birtakım hızlı ve beklenmedik konu ve olaylar sizin üzerinizde de birtakım stresler oluşturabilir. Bu süreçte sağlığınıza ve beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

        24

        Pazar günü devreye giren Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları ve kararları karşınıza getirecek. İnsanlar üzerinde çok fazla güç savaşlarına girmeden, işlerinizde “İlla benim dediğim olacak” tavrıyla hareket etmeden davranmaya özen gösterin. Bu dönemde sağlığınıza ve iş konularına gereken özeni göstermelisiniz.

        25

        YAY BURCU:

        Bu haftabaşı oldukça şanslı etkilerle başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Salı günü sosyal çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Hayatınızda karşılaştığınız, tanıştırıldığınız, özel hayatınızda teklif beklediğiniz bir insan varsa arkadaşlarınızın organizasyonuyla ondan beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

        26

        Bu hafta sosyal çevrenizden güzel destekler göreceksiniz yalnız sinirli olmamaya özen gösterin. Maddi konularda tepkilerden kaçının. Haftasonu her konuda dikkatli adımlar atın. Pazar günü oluşan Dolunay, sizin aşk hayatınızı tetikleyecek. Özel hayatınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir sürece gireceksiniz.

        27

        Sosyal çevrenizdeki hızlı oluşumlar, özel hayatınızdaki insanın hoşuna gitmeyebilir. Özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isterken kendinizi arkadaş ortamlarınızda ya da yeni işler içinde bulabilirsiniz. Her iki taraf arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.

        28

        OĞLAK BURCU:

        Dengeli, ölçülü ve herkesi düşünen yapınızla toplum önündeki konuşmalarınızda fazlasıyla dikkat çekeceğiniz haftaya giriyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu sürece girer girmez karşılaşacağınız bir teklif, Salı günü sizi çok mutlu edebilir. Haftasonuna doğru çok güzel bir anlaşma gerçekleşebilir ve bu anlaşmanın altına imzanızı kolaylıkla atabilirsiniz.

        29

        Haftasonu gerilimlere dikkat edin. Cumartesi günü aile çekişmeleriniz öne çıkabilir. Belki de kariyerinize bu kadar odaklandığınız için ailenize gereken vakti ayıramayacaksınız. Pazar günü devreye giren Dolunay ev, aile ve yuva alanlarınızda geçekleşecek.

        30

        Böylelikle, ailenize daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Bu, zaman zaman sizi fikirsel olarak zorlayabilir, bazı noktalarda bu kadar işle uğraşırken onların kendilerine yetmeleri gerektiğini düşünebilirsiniz ama ne olursa olsun bu Dolunay daha fazla vaktinizi ailenize ayırmanız gerekiyor.

        31

        KOVA BURCU:

        Haftanıza şanslı etkilerle başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Karşınıza gelecek bir fırsat, ayaklarınızı yerden kesebilir. Bu fırsatla beraber eğitim, seyahat, hukuk, medya, ticari işlerinizi hızlandırıyorsunuz. Cuma günü yine geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde; eğitim, seyahatle ilgili konularda önemli anlaşmalar karşınıza çıkabilir.

        32

        Bu anlaşmaların altına girmekten, imza atmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Haftasonuna dikkat edin. Fikirsel olarak farklı yerlerde bulunmak isteyebilir, yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Pazar günü oluşan Dolunay, yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda gerçekleşiyor.

        33

        Bu Dolunay ile beraber onlarla olan ilişkilerinizde birtakım fikir ayrılıklarına, güç çekişmelerine hazırlıklı olmalısınız. İletişim, satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız yine bu Dolunay’da duygusal, hassas kararların karşınıza gelmesi söz konusu.

        34

        BALIK BURCU:

        Bu haftabaşı, sosyal ortamlarda yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bir sunuculuk işiniz varsa, toplum önünde konuşma işiniz varsa insanları etkilemesini başaracaksınız. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir ama hiç beklemediğiniz insanlardan göreceğiniz adımlar onlara karşı sert söylemler, agresif tutumlar içine girmenize neden olabilir.

        35

        Bu etkiye Perşembe günü dikkat edin. Cuma günü kariyerinizde güzel bir anlaşma, bir sözleşme deveye girecek ve kendinizi şanslı, mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Haftasonu Pazar günü oluşan Dolunay, para alanlarınızı etkileyecek. Bu Dolunay ile beraber daha çok kendi parasal ve finansal durumunuza odaklanacaksınız, yapacaklarınızı gözden geçireceksiniz.

        36

        Yine bir arkadaşınıza yardım etmek söz konusu olabilir ama daha çok kendi birikimleriniz önem kazanacak. Uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa karşınıza gelebilir ama bu para, geldiği gibi de başka harcamalara gidebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ