Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün önemli iş görüşmeleri yapabilir ve iş teklifleri alabiliriz. Fikirlerimizde ve düşüncelerimizde büyüyerek, zenginleşerek ilerleme isteğimiz yüksek olacak. Abartılı anlatımlar ve söylemler öne plana çıkabilir. Aşırı iyimserlik içinden olabiliriz. Tutamayacağımız sözler altına girmekten kaçınmaya özen göstermeliyiz. Yardımlaşma isteğimiz gün boyunca yüksek olacak.

        KOÇ

        Sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Ortaklaşa atılacak adımlarda, toplumsal işlerde fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.

        BOĞA

        Büyük bir iş sözleşmesi, bir proje devreye girebilir. İş alanlarınızda kendinizi zenginleştireceğiniz bir dönem içindesiniz. Toplumsal konularda arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız çok yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Dış ortamlarda bulunmak önem kazanabilir.

        YENGEÇ

        Bugün, gayrimenkul alım-satım, kiralama ve yer değiştirme konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları sevdiğiniz insanla güzel bir şekilde konuşarak birbirinize aktarmaya çalışmalısınız.

        ASLAN

        İletişimsel konularda çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. İş alanlarınızda yardımlarınız yüksek.

        BAŞAK

        Bugün güzel bir para teklifi karşınıza gelebilir. Maddi konularda şanslarınız ve seçenekleriniz yüksek olabilir. Kendinizi bir anlamda iyi hissedeceksiniz. Planlarınız gün boyunca iyi akacak.

        TERAZİ

        Keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve görüşmeler size hayatı bir oktav yüksekten algılatabilir. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Bugün, aynı anda karşınıza birden fazla fırsatın geldiğini görebilirsiniz.

        AKREP

        Geri planda duracağınız birtakım işlerinizde çok güzel teklifler alabilir, güzel işlerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınızın arttığını göreceksiniz. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

        YAY

        Sosyal çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Özel hayatınızda teklif beklediğiniz bir insan varsa arkadaşlarınızın organizasyonuyla ondan beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

        OĞLAK

        Dengeli, ölçülü ve herkesi düşünen yapınızla toplum önündeki konuşmalarınızda dikkat çekebilirsiniz. Kariyerinizde güzel anlaşmalar devrede. Yakın çevrenize yardım edeceksiniz

        KOVA

        Karşınıza gelecek bir fırsat ayaklarınızı yerden kesebilir. Bu fırsatla beraber eğitim, seyahat, hukuk, medya ve ticaretle ilgili işlerinizi hızlandırıyorsunuz. Kendi isteklerinize odaklanacaksınız

        BALIK

        Sosyal ortamlarda yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz Toplum önü konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz. Ortaklaşa parasal konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ