Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Öğleden sonra Ay Balık burcuna geçecek, karbonhidrat tüketimimiz birkaç gün boyunca artabilir. Bol su içeren meyve ve sebzelerle beslenmeye özen gösterelim.

        KOÇ

        Gün içerisinde kulağınıza gelebilecek haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Öğleden sonra daha sakin ve biraz da kadersel davranmayı tercih edebilirsiniz. Duygusal yanılmalara dikkat.

        BOĞA

        Kalabalık ortamlara dahil olma isteğiniz oldukça yüksek. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz, size kendinizi yetersiz hissettirebilir. Kendi düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeniz önemli.

        İKİZLER

        Bugün, özgürlük duygunuz her zamankinden daha yüksek olabilir ve kısıtlamalardan uzaklaşabilirsiniz. Bir an önce tamamlamanızı bekleyen işler sizin için engel teşkil edebilir.

        YENGEÇ

        Duygularınızı çevrenizdekilere açmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızla barışmalı ve başkalarının yorumlarını hayatınızın merkezine almadan kendinizi ifade etmelisiniz.

        ASLAN

        Bugün özel hayatınza odaklanacaksınız. İlişkide olduğunuz kişinin bazı özellikleri sizi zorlasa da moralinizi bozmasına izin vermeyin. Parasal işleriniz kafanızı kurcalayacak.

        BAŞAK

        Harcamalarınıza dikkat etmenin, uzun vadede size getirilerini küçümsemeyin. Bugün yapılacaklar gözden geçirilmeli. Programlı olmak, işlerinizin daha hızlı ilerlemesini sağlayacak.

        TERAZİ

        Bugün, kendinizi kuşlar kadar hür hissedecek ve bu duygunun gücü ile daha rahat adımlar atacaksınız. Âşık olanlar, sevdikleri için yaptıkları harcamalara özen göstermeye çalışabilirler

        AKREP

        Aile büyükleri bugün sizinle aynı fikirde olmayabilir. Evdekilerle zıt düştüğünüz konularda önce karşı tarafı etraflıca dinleyin. Planlar yaparken tek bir noktaya odaklanmayın.

        YAY

        Yakın çevrenizdeki insanlarla kalabalık ortamlarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Diğer yandan ise sevdiğiniz kişilerle kurduğunuz iletişiminizde ufak tefek sorunlar oluşabilir.

        OĞLAK

        Sosyal çevrenizdeki insanların ve yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızın söyledikleri pek hoşunuza gitmeyebilir. İletişimsel işlerinizde yanılgılara dikkat. Kafanız dalgın olabilir.

        KOVA

        Daha önceden vermiş olduğunuz sözler ya da yapılması gereken işler, sizi aşağıya çekebilir. Sorumlulukları ertelemenin karşılığında bugün biraz yoğunluk yaşayabilirsiniz.

        BALIK

        Hislerinizin oldukça kuvvetli olacağı bir gerçek. Ve siz bu yüzden kendi kafanıza göre kararlar vermek isteyebilirsiniz. Girdiğiniz farklı ortamlarda konuşmalarınıza dikkat edin.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ