Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Satürn olumlu açısıyla sorumluluk altına girmekten korkmayacağız. Gün içinde önemli görüşmelerimizi sağlama alabilir, kalıcı işlere imza atabiliriz. Fikir ve düşüncelerimizdeki gelgitleri yoluna sokmamız gerekebilir. Bu konuda harekete geçmeliyiz. Bundan sonra daha düzgün ve planlı davranabilmek için bugünün enerjisinden mutlaka faydalanalım.

        KOÇ

        Önemli konuşmalar veya görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bir iş teklifi alabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde sorumluluklarınızı en iyi şekilde üstlenecek ve hayata sağlam gözlerle bakacaksınız.

        BOĞA

        Bugün bir işte çok güzel, kalıcı adımlar atılabilir. Siz de uzun zamandan beri uğraştığınız konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmişle ilgili konular açılabilir.

        İKİZLER

        Bugün sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenecek, verdiğiniz sözleri tutacaksınız. İş hayatınızdaki yoğunluğu akşam saatlerinde dostlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Aile hayatınızda aldığınız kararları etkili ve düzgün bir şekilde yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. İşlerinize disiplinle sarılacak ve önemli işlerinizi kolayca halledeceksiniz.

        ASLAN

        Hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yakın çevrenizden bir insana verdiğiniz sözleri bugün yerine getirebilirsiniz.

        BAŞAK

        Maddi kazançlarınızı aile hayatınıza aktarmak önemli olabilir. Yapabileceklerinizi bilerek adım atacaksınız. Sevdiğinizle parasal konuları konuşmak akşam saatlerinde öne çıkabilir.

        TERAZİ

        Satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar ve yayıncılık sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Disiplinli projeleri oturaklı bir zemine geçirebilirsiniz.

        AKREP

        Bazı düşüncelerinizi uygun zemine oturtup harekete geçmek için elverişli bir gün olabilir. Yaptığınız işlerde nasıl davranmanız ve en uygun yolla neleri halletmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

        YAY

        Bugün, sosyal ortamlarınızda konuşulan planları halletmek için çok uygun bir gün olabilir. Kafanızda birçok fikir var. Bunları en etkili şekilde hayata geçirmek istiyorsunuz.

        OĞLAK

        Kariyerinizde çok güzel bir anlaşma gerçekleşebilir ve siz bu anlaşmanın altına imzanızı kolaylıkla atabilirsiniz. Bugün, başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten korkmayacaksınız.

        KOVA

        Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, eğitim ve seyahatle ilgili konularda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Giderek hızlanan ve artan iletişim gücünüz de size kapılar açabilir.

        BALIK

        Kariyerinizde sorumluluklarınızı çok kolay kavrayacak ve adım atmaktan çekinmeyeceksiniz. Parasal adımlar size kazandırabilir. Gün içinde duygusal iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ