Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün oluşan Güneş-Uranüs karşıtlığıyla, otorite figürleriyle çekişmeler oluşabilir. İlişkilerimize çok dikkat etmeliyiz. Başkalarından eleştiri ve tavsiye duymaya açık olmayacağız.

        KOÇ

        Tavır değişiklikleriniz ve heyecan arzunuz özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırıyor. Bugün birbirinizi anlayamayacaksınız. Bu nedenle ilişkinizde zorlanmalar, kopuşlar söz konusu olabilir.

        BOĞA

        Bugün başınıza gelecek beklenmedik olaylar hizmet ve sağlık alanlarınızda sizi bir hayli zorlayabilir. Sağlığınızla veya çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda sinirli etkiler altında olabilirsiniz. Biraz sakinleşmelisiniz.

        İKİZLER

        Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, gün içinde özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir. Sosyal ortamlarda daha önceden verilmiş sözler sizi zor durumda bırakabilir.

        YENGEÇ

        İş alanlarınızdaki değişimler, aile hayatınızı biraz zorlayabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda aile büyüklerinizle anlaşmak pek kolay olmayacak. Kolay sinirlenmeye ve tepki vermeye meyilli olacaksınız.

        ASLAN

        Bugün, fikirlerinizde huzursuzluklar görülebilir. Dış çevreden alacağınız haberler, gün içinde yapmanız gereken planlarınızda birtakım sorunlara neden olabilir. Sinir iniş çıkışlarınızı çok iyi kontrol etmelisiniz.

        BAŞAK

        Parasal konularda bazı zorlanmalarınız var. Partnerinizle ortak ve kişisel para alanlarınız hakkında anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkacak beklenmedik bir ödeme birikimlerinizi aşağıya çekebilir.

        TERAZİ

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanacaksınız. Partnerinizin sıkılgan ve değişken halleri planlarınızı altüst edebilir. Bu da ilişkinizde gereksiz gerilimlere ve tartışmalara neden olacak.

        AKREP

        Bugün kadersel ve ani olaylara açık olacaksınız. Elinizden olaylara müdahale etmek için çok bir şey gelmeyecek. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sakin olmaya ve sağlığınızı zorlamamaya özen gösterin.

        YAY

        Aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşamaya açık bir gün olacak. Sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan ilişkinize çok dikkat etmeniz gerekecek

        OĞLAK

        Aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar bugün göz önünde olacağınız yerlerde sinirli ve agresif davranmanıza neden olabilir. Ailenizle yaşadığınız sorunlar iş alanlarınıza olumsuz şekilde yansıyabilir

        KOVA

        Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizde bazı işlerinizin bozulmasına ve sorunların oluşmasına neden olabilir. Bir iş seyahati ya da eğitim ertelenebilir. İç dengenizi iyi korumalısınız.

        BALIK

        Bir alacağınızın gecikmesi para akışını sağlayamama gibi durumlara sebep olabilir. Eşinizle parasal konularda sürtüşmeler içinde olabilirsiniz. Para durumunuzu önümüzdeki birkaç gün boyunca iyi dengelemelisiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ