Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Parmak şekliniz karakterinizi yansıtıyor!
        1

        İnanması güç gelse de parmak şekli kişiler hakkında fikir veriyor. Kendi parmak şeklinize en yakın modeli seçip, parmağınızın karakterinize etkisini öğrenin. Başlıyoruz!

        2

        A tipi parmağa sahipseniz...

        Tam bir kapalı kutusunuz! Duygularınızı saklarsınız, asla dışarı yansıtmazsınız. İçeride oldukça duygusal olsanız da, dışarıdan gayet soğuk görünürsünüz. Güçlü ve sağlam bir duruş, sizin imajınızın temelini oluşturur.

        3

        Yalanlardan ve dalavereden nefret edersiniz. Doğrular ve dürüstlük sizin için tek yoldur.Komik olmayan şeylere bile, sırf karşınızdakini mutlu etmek için gülecek kadar naziksiniz.

        4

        Sizle tanışan insanlar genelde dışarıdan çok soğuk ve mesafeli göründüğünüzü, tanıyınca hiç de öyle olmadığınızı anladıklarını söylerler.

        5

        B tipi parmağa sahipseniz...

        B tipi parmak şekline sahipseniz biraz kuralsız ve oyuncusunuz. Yeni insanlarla tanıştığınızda çekingen bir yapıya sahipsiniz ve ilk yaklaşımı hep karşı taraftan bekliyorsunuz.

        6

        Tam bir hayalperestsiniz, hayal gücünüz çok çalışıyor. İncinmişken bile her şey yolundaymış gibi davranabiliyorsunuz. Aklınıza bir şey koyduğunuzda hedefe kitleniyorsunuz. Bir kez kadar aldınız mı, o işi yapıp bitirirsiniz.

        7

        Duygusal bir karaktere sahip olsanız da asla öyleymiş gibi davranmıyorsunuz. Çoğu zaman karşınızdakine öncelik vermekten kendinizi geri plana atıyorsunuz.

        8

        C tipi parmak şekline sahipseniz...

        Parmak boğumlarınızın eklemleri yumru biçimindeyse, idealist bir insansınız. Yargılanmaktan hiç hoşlanmazsınız, dostane olmayan insanlarla samimi olmazsınız. Başkalarının düşüncelerine çok saygılısınız ve riyakarlıktan hiç hoşlanmazsınız.

        9

        Kendinizi çok iyi tanırsınız, neyi sevip neyi sevmediğiniz konusunda kesin fikirleriniz var. Bazen bu durum başkalarını bunaltsa da sivri düşüncelerinizi kendinize saklama kabiliyetinizi kullanırsınız.