Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün saat 07.23’te 23 derece Koç burcunda bir süper dolunay oluşuyor. Bu dolunay her tür ilişkimizi vurgularken, dengesizlikleri, acele adımları, düşüncesiz davranışları, şok edici olayları karşımıza getirebilir.

        KOÇ

        Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde her konununkarşılığını bu tutulma zamanı alabilir,hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızıdüzenleyeceğiniz ve değiştireceğinizönemli kararlar devrede olacak.

        BOĞA

        Beklenmedik olaylara hazırlıklı olmalısınız.Başlattığınız işlerin karşılığını alacağınızbu dönemde, bir olayın arka planındadönenlerin içyüzünü görecek ve adetabir aydınlanma yaşayacaksınız.

        İKİZLER

        Yaratıcılığa ve sanatsal çalışmalara dayalı işlerinizinkarşılığını alacağınız bir dönemdesiniz.Sosyal çevrenizdeki olayların hızlanacağıbir süreç olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındakideğişimler sizi de yakından ilgilendirecek.

        YENGEÇ

        Bu tutulma sizin kariyer ve iş alanlarınızıetkileyecek. Davranışlarınızdaki değişimlerinsonucunu iş alanlarınızda göreceksiniz.Aile hayatınızda başlattığınız konularınkarşılığını da bu süreçte alacaksınız.

        ASLAN

        İletişime dair başlattığınız işlerinizin meyvelerinialabilirsiniz. Seyahat, tatil, eğitim vemedya alanlarınızda beklenmedik olaylaroluşabilir. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındakigelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir.

        BAŞAK

        Bu tutulma döneminde, beklenmedikbir borç veya para ödemesi gündeminizebomba gibi düşebilir. Veya partnerinizinhayatındaki parasal gelişmelerinsizi de etkilediğini görebilirsiniz.

        TERAZİ

        Özel hayatınızda ve bire bir ilişkilerinizdeönemli kararlar gündeminize yerleşebilir.Aniden evlenmeye karar verebilir, boşanabilirya da kendinizi bir ilişki içinde bulabilirsiniz.Bir taşınma gündeme gelebilir.

        AKREP

        İş alanlarınızda beklenmedik etkiler anidendevreye girebilir. Başkalarına daha çokyardım etmeye çalışacağınız bu dönemdebilinçaltınızda düşündüklerinizin gerçekleşmesisöz konusu olebilir. Negatif olmayın.

        YAY

        Aşk hayatınızda kendinizi aniden gelişenbeklenmedik olayların içinde bulabilirsiniz.Beklenmedik bir şekilde hamile kalmakveya çocuk konusunun gündeme gelmeside bu sürece damgasını vurabilir.

        OĞLAK

        Ailenizle ilgili önemli kararlar bu tutulmadadevrede olacak. Kariyer alanınızda başlatmışolduğunuz işlerin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz.Aniden ortaya çıkacak bir ailevi birkonu gündeminizin başına yerleşebilir.

        KOVA

        Yakın çevrenizde olayların hızlandığına şahitolabilir, akrabalarınız veya kardeşlerinizinhayatındaki olayların içinde yer alabilirsiniz.Eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda başlattığınızişlerin karşılığını alabilirsiniz.

        BALIK

        Bu tutulma sürecinde parasal konulardason derece önemli gelişmeler yaşanabilir.Bu alanda ani ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.Elinize hiç beklemediğiniz biryerden bir miktar para geçebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ