Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları 17-23 Ekim 2016 Hande Kazanova yorumladı
        1

        Koç Burcu:

        Bu hafta ve sonrası 3 hafta boyunca uzun seyahatlerden, yolculuklardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Yabancılarla ilişkileriniz güçlenebilir. Yeni insanlar tanımaktan, yeni kültürleri merak etmekten kendinizi alamayabilirsiniz. Ayrıca bu hafta ortasında kariyerinizde güçlü ve etkili oluşumların içinde yer edebilirsiniz.

        2

        Bu dönemde enerjinizi toplumun veya bir grubun hayrı için kullanmalı ve kendi amaçlarınızı ön plana çıkarmamalısınız. Özel hayata dikkat etmek önem kazanıyor. İkili ilişkilerinizde ya karşı tarafın sizi, ya sizin karşı tarafı dinlemediğinin sonucu olarak fikir ayrılıklarıyla karşınızda durabilir.

        3

        Bu süreçte isyankarlıklara, karşı çıkışlara, sık sık fikir değişikliklerine kendinizi hazırlayın. Pazar gününden sonra vergi, kredi, ortak gelirler, alacak- verecek dengesi önem kazanıyor. Başkalarından aldığınız nafaka, prim gibi konular ortaya çıkabilir. Bu dönemde başkalarına bağlı hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

        4

        Boğa Burcu:

        Bu hafta itibarıyla banka, kredi, faiz, vergi gibi ortaklaşa parasal konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Yatırımlarınız artabilir, ortaklaşa para havuzunuzdaki parayı çoğaltmak için harekete geçebilirsiniz.

        5

        Haftaortası yabancı ülkede veya bir seyahat halindeyken enerjinizi etkili ve güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. Güçlü enerjinizi iyi kontrol etmeniz gerekebilir yoksa bazı sıkıntılara da açık olabilirsiniz.

        6

        İş alanlarınızda ve ilişkilerinizde biraz daha dikkatli adımlar atmak, sizin için kazançlı olabilir. İstemediğiniz bir iş sizin karşınıza gelebilir, siz onun sorumluluğunu almak zorunda kalabilirsiniz ya da günlük hayatınız, planladığınızın dışına çıkabilir. Pazar gününden sonra tam anlamıyla özel hayatınız devreye giriyor. Bir gün sonra Merkür’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber, artık özel hayatınızı daha fazla konuşur hale geleceksiniz.

        7

        İkizler Burcu:

        Bu hafta itibarıyla artık özel hayatınızı güzelleştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen ikizler. Bu üç haftalık dönemde, sevdiğiniz insanla aranızda problemler ve sıkıntılar varsa bütün bunları konuşabilecek, birbirinizle paylaşabilecek bir süreç içinde olacaksınız.

        8

        Taşınma işiniz varsa bu süreçte keyifli, etkili, istediğiniz şekilde bu taşınmayı gerçekleştirebilirsiniz. Çarşamba günü dikkat etmeniz gereken tarihlerden. Tehlikeli yerlerden ve ortamlardan uzak durmanız gerekecek. Önemli ameliyatlardan kaçınmakta fayda var. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yüzden de tehlikeli yer ve ortamlardan uzak durmalısınız. Pazar günü itibarıyla artık iş hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmaya başlayacaksınız.

        9

        Hemen bir gün sonra Merkür’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber iş hayatınız daha fazla önem kazanıyor. İşinizdeki plan ve projeleri konuşma, proje geliştirme, arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olma gibi durumlara önem vereceksiniz ve iletişimsel becerilerinizi bu konularda kullanmaya başlayacaksınız.

        10

        Yengeç Burcu:

        Bu hafta itibarıyla artık daha fazla iş hayatınızı önemseyeceksiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. İş hayatınızı sevecek, beraber çalıştığınız insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olacaksınız. Yeme-içmeye olan düşkünlüğünüz artabilir.

        11

        İş hayatınızda güzel gelişmeler ve kuracağınız iyi ilişkiler, size çok fazla yol aldırabilir. Haftaortası özel hayatınızda güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Biraz baskıcı, yönlendirici, şiddete meyilli durumların oluşmaması için bugünü bir kenara not etmekte fayda var. Bir yandan da ortaklaşa işlerinizde önemli bir güç birliği gündeme gelebilir.

        12

        Burada önemli olan nokta, amaçlarınızı sadece kendiniz için kullanmamak olmalı. Eğer amaçlarınızı sadece kendi hayrınıza değil, bunduğunuz çevrenin ve sevdiklerinizin hayrına kullanırsanız bu etkiden daha güzel bir şekilde faydalanıyor olacaksınız. Yine bazı konuşmalarınızda çok çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Ev ve aile ortamları sizi kolay sakinleştirmeyebilir. Pazar gününden sonra hayatı aşkla, keyifle algılayacağınız bir dönem olacak.

        13

        Aslan Burcu:

        Bu hafta itibarıyla aşkı konuşmak, sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Flörtleriniz artabilir, eğlenceli konulara daha fazla odaklanabilirsiniz, çocuğunuzla olan bağlantılarınız kuvvetlenebilir.

        14

        Haftaortasında iş hayatınızda güçlü ve etkili insanlarla olan işbirlikleri devreye girebilir. Çok hırslı yapınızla bu süreçte hareket etmek, tamamen kendi yapacaklarınıza kanalize olmak ve başkalarını çok fazla düşünmemek size kayıp olarak geri dönebilir. Karşınıza çıkacak önemli insanlar ve önemli işlerinizde bütün grubun hayrına olacak şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

        15

        Perşembe günü fikirlerinizde çok çabuk tepkiler verebilir, biraz isyankar ve asi duygularla hareket edebilirsiniz. Pazar günü itibarıyla ev, aile ve yuva alanlarınıza odaklanacaksınız. Bir gün sonra Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aile ortamlarınızda konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar, bazı eski konuların gözden geçmesi gibi durumlar öne çıkabilir.

        16

        Başak Burcu:

        Bu hafta itibarıyla ailevi ilişkiler, yuva, yerleşimle ilgili konular önem kazanıyor, ev hayatınız ve aile ilişkilerinizle ilgili konularda olumlu etkiler yaratacağınız bir sürece giriyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar.

        17

        Haftaortası gücünüzü eğlenceli konularda, aşk hayatınızda, sportif faaliyetlerde ve çocukla ilgili oluşumlarda ortaya koyabilirsiniz. Bir yandan güçlü etkiler altındasınız ve öfkenizi bu süreçte iyi dengelemelisiniz. Çünkü eğer bir kavgaya girişirseniz, bunun sonucunda hiç beklenmedik bir noktaya varabilirsiniz. Sinirinizi ve konuşmalarınızı bu hafta iyi kontrol etmelisiniz.

        18

        Pazar gününden sonra yakın çevrenize odaklanıyorsunuz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan ilişkileriniz ve bağlantılarınız önem kazanacak. Bir yandan da merak ettiğiniz her tür konuyu öğrenmek için uygun günlerdesiniz.

        19

        Terazi Burcu:

        Bu hafta itibarıyla artık yakın çevre, akraba ve kardeşlerinize daha fazla sevginizi yansıtmak isteyeceksiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Onlarla beraber yapacağınız planlar devrede olabilir. Ev, aile, yuva alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

        20

        Aynı zamanda enerjiniz o kadar yüksek olacak ki bu haftaortasında, bu enerji yüksekliğiyle sevdiklerinizle birtakım sıkıntı ve problemler de yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Ya o sizin fikirlerinizden, ya siz onun fikirlerinden sıkılabilir ve bazı konuşmaları boş bulabilirsiniz.

        21

        Bu da sinirsel gerginlikleri tetikleyebilir. Birbirinizle olan iletişiminize bu günlerde dikkat etmeniz yerinde olacak. Pazar günü itibarıyla kimliğinizi daha fazla parasal konulara kaydırıyorsunuz. Maddi konular, para yatırımlarınız, kazanımlarınız sizin için önemli olmaya başlıyor. Kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir.

        22

        Akrep Burcu:

        Bu hafta itibarıyla, parasal konularda güzel ilişkiler devreye girebilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. 3 hafta boyunca parayla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Güzelliğe olan tutkunuz da artabilir. Seyahate, gezmeye, dolaşmaya daha fazla para harcayabilirsiniz.

        23

        Haftaortasında iletişim, satış, reklam, pazarlama alanında önemli girişimleriniz varsa güçlü insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Ağır iş gerektiren konularda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenize karşı enerjinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Trafikte dikkatli olun. Perşembe günü iş hayatınızda bazı konuşulanları kaldıramayabilirsiniz, gözünüzde büyütebilirsiniz.

        24

        Bu yüzden beraber iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız. Pazar günü itibarıyla artık kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlıyor. Uzun bir süredir belki yataktan kalkamıyordunuz, belki işe gitmekte zorlanıyordunuz; artık bütün bunların geride kaldığını göreceksiniz çünkü sizin döneminiz başlıyor. Kendinizi iyi bir şekilde ifade edeceksiniz, iyi bir şekilde göstermek isteyeceksiniz.

        25

        Yay Burcu:

        Bu hafta itibarıyla kendinizi güzelleştirmek, ön plana çıkartmak isteyeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. İlişkinizden daha fazla bahsedecek, kendinizi sevecek, güzelliğinize önem verecek, değişik ortamlarda değişik insanlarla bir araya geleceksiniz.

        26

        Hafta ortasında parasal konularda güçlü işbirlikleri, mücadeleci konu ve olaylarda büyük bir güç kazanma gibi etkiler devrede. Yalnız özel hayatınızda sevdiğiniz insanla çok çabuk fikirsel anlaşmazlıklara düşme tehlikenizde var. Bu süreçte hayatınızın çok hızlı akıyor olması, sosyal çevrelerden göreceğiniz destekler, pohpohlanmalar kendinizi iyi hissetmenize neden olacak ama bu, özel yaşantınızda biraz dengeyi zor tutturacağınızın da habercisi.

        27

        Pazar gününden sonra artık kimliğinizi geriye çekeceksiniz. Harekete geçmenin ve birtakım konularda pozisyon almanın mümkün olmadığı bir döneme giriyorsunuz. Özellikle de girişim kararları almamak, riskli girişimlerde bulunmamak önemli olmalı. Bunu daha çok plan yapma dönemi olarak görmelisiniz.

        28

        Oğlak Burcu:

        Bu hafta itibarıyla kariyerinizle ilgili konularda daha derinden, daha geri plandan olaylara dâhil olmak isteyebilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Aynı zamanda gerek ikili ilişkilerinizden gerekse sosyal ilişkilerinizden izole olabilirsiniz.

        29

        Bu durum, aşk ilişkinizde kendinizi kurban etmek ya da aşk ilişkinizde sorunların yüzeye çıkması anlamına da gelebilir. Fedakârlıklarınız fazlasıyla artacak. Hafta ortasında etkili gücünüzle çok çabuk harekete geçmek isteyeceksiniz. Hırslarınızı iyi yönlendirmeniz, iyi kontrol etmeniz gerekebilir çünkü bazı noktalarda size fayda sağlarken bazı noktalarda da zarar verebilir.

        30

        Sadece kendi hayrınızı düşünmeyin. Yaptığınız işlerde toplumun hayrına da çalışmak, sizi bu sıkıntılardan kurtaracaktır. Şiddetli yapınızla kendinize, çevrenizdeki insanlara zarar vermemeye çalışın. Pazar günü itibarıyla sosyal çevreniz içinde kendinizi göstereceğiniz, ideallerinizi ve gelecek planlarınızı devreye sokacağınız bir döneme giriyorsunuz.

        31

        Kova Burcu:

        Bu hafta itibarıyla sosyal çevrenizle olan bağlantılarınız kuvvetleniyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek, sevginizi onlara akıtmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü bilinçaltınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

        32

        Önemli girişimlerde bulunmak istiyorsanız, hemen adım atmak istiyorsanız uygun bir süreç içinde olmayacaksınız ve size karşı hareket eden insanların planlı ve programlı davrandığını fark edeceksiniz. Bu da üzerinizde büyük bir gerginliğe ve sinire neden olabilir.

        33

        Pazar gününden sonra kendinizi kariyerinize ve iş konularına odaklı bulacaksınız. Kendinizi, kimliğinizi işinizde göstermek, kariyerinizde ön plana çıkmak, bir statü kazanmak, şöhret sahibi olmak, yaptığınız işin gözle görülür hale gelmesi sizin için önemli olacak. Güçlü insanlardan destek alabileceğiniz bir dönem içinde bulunuyorsunuz.

        34

        Balık Burcu:

        Bu hafta itibarıyla kariyerinizde daha fazla işbirlikleri ve iyi ilişkiler devreye giriyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitimle ilgili kariyer konuşmaları artabilir. Patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz.

        35

        Haftaortasında, sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir arada bulunacağınız yerlerde biraz sizi zorlayabilir. Tutkularınızı ve hareketlerinizi iyi kontrol etmelisiniz. Eğer bunu diğer insanları rahatsız etmeyecek bir şekilde yaparsanız sosyal ortamlarda önemli girişimlerinizde ve organizasyonlarınızda dikkatleri çok çabuk üzerinize çekebilirsiniz ama bu biraz da o güçlü enerjiyi iyi kontrol etmenize bağlı olacak.

        36

        Pazar gününden sonra eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, ticaret konularına eğileceksiniz. Daha fazla seyahat edecek, değişik yerler görecek, tatile gitmek isteyeceksiniz. İşle ilgili seyahatler de bu dönemde hızlanabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ