Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın İç çamaşırını modeller gibi dışarıda giydi bakın ne oldu…
        1

        Yakın zamanda trend olan iç çamaşırlarını dışarıya uyarlama akımından etkilenen Nina Mohan adlı genç kız da bu akıma kapılanlardan. İç çamaşırıyla gerçekten dışarıda rahatça vakit geçirilebilir mi diye merak eden Nina, Victoria’s Secret’ın örnek fotoğraflarını bire bir uygulamaya karar verdi.

        2

        İlk gün işe dantel bir etek üzerine uzun bir triko ile gitti. Nina “Eteği gerçekten çok sevdim ama bunu işe giderken nasıl giyeceğimi bilemiyorum” diyerek ilk günü özetledi.

        3

        Nina'nın anlattığına göre eteğin üzerine kocaman bir kazak giyse de vücudunu saklayamamış.

        4

        İkinci gün yeşil bir bralet ile ceket-etek kombinasyonunu uygulayan Nina, gerçeğin örnek fotoğraftakinden farklı olduğunu anlatıyor: “Victoria’s Secret’ın fotoğrafında bu kombin oldukça rahat görünebilir ama ben kendimi çok rahatsız hissettim. Fotoğraftaki gibi güzel görünmediğim kesin.”

        5

        Ceket-etek kombinasyonunu bu sefer de dantel bir sütyenle deneyen Nina, “İnsanlar benimle konuşurken yüzüme bakmakta zorlandılar” diyor.

        6

        Son gün yeşil bir kombinezonu triko bir hırka ile deneyen Nina, “Ofiste patronla pek konuşmak zorunda kalmıyorsanız ve şirketin insan kaynakları da yoksa, denediğim kıyafetler içinde rahatı buydu” diyor.