Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün, tehlikeli yerlerden uzak durmalıyız. Mars-Plüton kavuşumuyla ağır işlerimizin, mücadeleci konuların üzerine düşebiliriz. Enerjimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Kendi çıkarlarımız yerine dahil olduğumuz grubun çıkarlarını gözetmek bize çok şey kazandırabilir. Tartışmalardan uzak durmalıyız.

        KOÇ

        Kariyerinizde güçlü oluşumların içinde yer edebilirsiniz. Enerjinizi toplumun hayrı için kullanmalı ve kendi amaçlarınızı ön plana çıkarmamalısınız. Takışmalara dikkat edin.

        BOĞA

        Dış ortamlardaki işlerinizde ve eğitim alanlarınızda enerjinizi güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. İş alanlarınızda ve ilişkilerinizde biraz daha dikkatli adımlar atmanızda yarar var.

        İKİZLER

        Tehlikeli ortamlardan uzak durmanız gerekecek. Kuvvetli enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün, özel ilişkileriniz sizi hemen aşağıya çekebilir. Eğlenceli insanlara yönelin.

        YENGEÇ

        Özel hayatınızda güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Baskıcı durumlara karşı dikkatli olun. Bir yandan da ortaklaşa işlerinizde önemli bir güç birliği gündeme gelebilir.

        ASLAN

        Güçlü insanlarla işbirlikleri devreye girebilir. Hırsla hareket etmek, yapacaklarınıza kanalize olmak ve başkalarını çok fazla düşünmemek kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

        BAŞAK

        Gücünüzü eğlenceli konularda, aşk hayatınızda, sportif faaliyetlerde ve çocukla ilgili oluşumlarda ortaya koyabilirsiniz. Öfkenizi bu süreçte çok iyi dengelemeniz gerekiyor.

        TERAZİ

        Ev ve aile alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Enerjiniz son derece yüksek olacak. Bu nedenle sevdiklerinizle birtakım sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz.

        AKREP

        İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanında önemli girişimleriniz varsa güçlü insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Ağır iş gerektiren konularda da çok güzel gelişmeler yaşanabilir.

        YAY

        Parasal konularda güçlü işbirlikleri devreye girebilir. Ancak özel hayatınızda sevdiğiniz insanla çok çabuk fikirsel anlaşmazlıklara düşme tehlikeniz de var. Dikkatli olmalısınız.

        OĞLAK

        Etkili gücünüzle çok çabuk harekete geçmek isteyeceksiniz. Hırslarınızı iyi yönlendirmeniz gerekebilir çünkü bazı noktalarda size fayda sağlarken bazı noktalarda zarar verebilir.

        KOVA

        Bilinçaltınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Önemli girişimler için uygun bir süreçte değilsiniz. Size karşı hareket eden insanların planlı ve programlı davrandığını fark edeceksiniz.

        BALIK

        Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir arada bulunacağınız yerlerde zorlanabilirsiniz. Tutkularınızı kontrol etmelisiniz. Aile ilişkilerinizde kafa karışıklıklarına dikkat edin.

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ