Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür-Uranüs karşıtlığıyla iletişimimizde sinirli, sıkılgan ve asi yönler ortaya çıkabilir. Farklı fikirler bizi harekete geçirebilir.

        KOÇ

        Sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda ters etkiler altındasınız. Birbirinizi anlamakta zorlanabilir, özel hayatınızın birçok konuda size engel olduğunu düşünebilirsiniz.

        BOĞA

        Bir arada çalışacağınız insanlara karşı sabrınız yüksek olmayacak. Kolay sinirlenebilir, çevrenizdekilerle geçinmekte zorlanabilirsiniz. Sakin olmaya çalışmalısınız.

        İKİZLER

        Kalabalık ortamlarda ufak tefek gerilmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki yoğunluk, aşk hayatınızda anlayışsız tutumlar içinde olmanıza neden olacak.

        YENGEÇ

        İş alanlarınızdaki değişim ve zorlanmalar, aile hayatınızda başınıza buyruk davranmanıza neden olabilir. Bugün, konuşmalarınızda kırıcı olmamaya özen gösterin.

        ASLAN

        Yakın çevre iletişiminizde bugün agresif tavırlara dikkat edin. Yapacağınız işlerden kolay tatmin olmayacaksınız. Fikirleriniz hızlı akacak ve sabırsızlık öne çıkacak.

        BAŞAK

        İşlerinizi istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizde garip bir sinirlilik ve acelecilik görülebilir. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olmayın.

        TERAZİ

        Sevdiğiniz insanın dengesiz halleri karşısında kolay tepki vermeye müsaitsiniz. Fikir anlaşmazlıkları oluşabilir. Özel hayatınızda canlılığa ihtiyaç duyabilirsiniz.

        AKREP

        Sağlıkla ve işle ilgili en ufak bir olumsuzluğu duymaya tahammül edemiyorsunuz. Bugün, kafanızda kurduğunuz her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

        YAY

        Bazı işlerinizde mantıklı düşünmenize rağmen duygusal kararlar alabilir, çabuk tepki verebilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı yaşantınızı etkileyecek

        OĞLAK

        İş alanlarınızda kolay ikna olmayacak ve sinirli yapınızla işlerinizi idare edeceksiniz. Tek başınıza hareket etmekten ve kararlar almaktan kaçınmalısınız

        KOVA

        Özel hayatınızda daha anlayışlı davranın. Yakın çevrenizde oluşan olaylar uzun vadeli düşüncelerinizi etkiliyor. Sonuca varmayan görüşmelerinizi gözden geçirmelisiniz.

        BALIK

        Yaratıcılığınızı iş alanlarınızda kullanabilirsiniz. Sabırsızlık ön plana çıkabilir. Önemli bir konuşmanın istediğiniz gibi şekillenmemesi sabırsızlığınızı tetikleyebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ