Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Playboy modeli Katie May, o fotoğraftan sonra öldü
        1

        34 yaşındaki Playboy modeli Katie May’in, geçtiğimiz aylarda çekim sırasında boyun sakatlanmasıyla gerçekleşen ölümü sonunda aydınlatıldı. Boyun zedelenmesi sonrasında kayropraktik uzmanına giden Katie May’in uzmanın yanlış müdahalesi sonucu oluşan atardamar yırtılması nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

        2

        Katie May, Los Angeles'taki çekim sırasında yere düştü ve boyun incinmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Ama daha sonra aynı gün taburcu edildi.

        3

        "Snapchat'in Kraliçesi" lakaplı yıldız, taburcu edildikten sonra da acı çekmeye devam etti ve şu tweeti attı: "Çekim sırasında boynumdaki bir siniri incittim ve bu sabah düzelttirdim. Gerçekten canım yanıyor. Tavsiyesi olan var mı?"

        4

        Gel gelelim ki May'in kayropraktik uzmanına gitmesi her şeyi daha da kötü yaptı. Uzmanın yaptığı müdahale atardamarın yırtılmasına sebep oldu, bu da beyne giden kan akışını engelledi. Yanlış müdahale yüzünden hayatını kaybeden May, ardında tek başına büyüttüğü kızı yedi yaşındaki Mia'yı bıraktı.

        5

        Otopsi sonuçlarına göre ölümü kaza olarak nitelendirildi ama May’in ailesinin kayropratiktik uzmanı aleyhinde dava açıp açmayacağı bilinmiyor.

        6

        May’in ölümünün ardından kızına para toplanması için internette bir kampanya başlatıldı. Şimdiye kadar 36 bin dolardan fazla toplamayı başaran bağış sayfasında, paranın Mia'nın eğitimi, günlük yaşamı için kullanılacağı yazıyor.

        7

        Playboy ve Sports Ilustrated gibi dergilerde fotoğrafları çıkan sarışı modelin çok büyük bir hayran kitlesi vardı. Öyle ki sadece Instagram'da 2 milyona yakın takipçisi var.

        8

        Ölümünden sadece birkaç gün önce yazdığı son Instagram mesajında "Umarım herkes iyi bir pazartesi geçiriyordur. Burası çok rüzgarlı" yazmıştı.

        9

        Paylaşıma modelin Laguna Beach Kaliforniya'da çekilmiş bir fotoğrafı eşlik ediyor ve perşembeden itibaren 41000'den fazla beğeni aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ