Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Antalya'da ve Bodrum'da hava sıcaklığı 26 derece, plajlar dolu
        1

        Bodrum'da Ekim ayının son günlerine girilmesine rağmen güzel hava nedeniyle tatilciler ve ilçe sakinleri soluğu plajlarda aldı.

        2

        Sıcak ve güneşli hava, turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'u hala terk etmedi.Kentte tatile gelen 250 İsrailli turist, tekne turuna çıkıp gönüllerince dans etti.

        3

        Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olduğu ilçede özellikle yabancı turistler, Gümbet ve Kumbahçe plajlarını doldurdu.

        4

        Denize giren, güneşlenen tatilciler, su sporları yaptı. Calibre Turizm aracılığıyla Bodrum'a gelen 250 İsrailli turist ise 'Black Angel 1' ve "Black Angel 2' tekneleriyle günübirlik tura çıktı.

        5

        Tekne üzerinde dans eden tatilciler, gönüllerince eğlendi. Tekne kaptanı Enver Kantarmış, "Havaların güzel gitmesi turizm sezonun sonunda morallerimizi düzelti.

        6

        Son olarak gelen 250 İsrailli turisti mavi yolculuğa çıkardık koyları gezdirdik. Bu mevsim Bodrum'a gelen turistin keyfi yerinde, kasım ayının sonuna kadar teknelerimizde tur rezervasyonu var" dedi.

        13
        14

        Antalya'da 27 derecede deniz keyfi

        15

        Antalya'da, ekim ayının son günlerine rağmen deniz sezonu devam ediyor. Havanın 27,deniz suyu sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü turizmin başkentinde sahiller denize girenlerle doldu. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, sabahın erken saatlerinden itibaren denize girip güneşlenenlere ev sahipliği yaptı.

        16

        Yerli ve yabancı turistlerin geldiği sahilde yüzenlerin yanı sıra, şezlonga uzananlar, ekim güneşinin keyfini çıkardı. Kimi tatilci gazete okurken, kimi tatilcide Akdeniz'in mavi sularında kulaç attı.
        Yetişkinler kadar denizin tadını çocuklarda çıkardı. Bazı tatilciler ise sahilde özçekim yaparak sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

        17

        Havanın ve denizin sıcak olduğunu dile getiren Kemal Yılmaz, " Sanırı kasım ayına kadar denize gireriz. Antalya'da yaşayanlar çok şanslı. Doğu illerinin gündüz yaşadığı sıcaklığa biz burada akşam bile ulaşmıyoruz. Havalar böyle giderse deniz girilmeye devam edilir" dedi.

        18

        Deniz keyfi, yapan Ali Metin ise, " Deniz suyu sıcaklığı güzel. Antalya, deniziyle,güneşiyle tadına doyulmayacak bir ildir. Aralık ortasına kadar denize girmeye devam ederiz." diye konuştu. (İHA)