Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        BugünGüneş, Akrep burcuna geçecek. Bir ay boyunca Akrep, Balık ve Yengeçleri kendilerini rahat gösterecekleri bir dönem bekliyor. Boğa, Başak ve Oğlaklar bu aydan faydalanacak. Kovalar kariyerde, Aslanlar evde önemli olaylara açık olacak.

        KOÇ

        Ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir.

        BOĞA

        Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve siz sevdiğiniz insanın şartlarına göre hareket edebilirsiniz.

        İKİZLER

        Kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor. Daha fazla çalışacak ve başkaları için uğraşacaksınız.

        YENGEÇ

        Kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, çeşitli aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

        ASLAN

        Kimliğinizi evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstereceksiniz. Bu dönemde aileniz sizin için her şeyden önemli olabilir. Evinizle ilgili konular, ev alım-satım-kiralama gibi işleriniz bir ay boyunca daha fazla ön planda olabilir.

        BAŞAK

        Yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşuların hayatı öne çıkmaya başlıyor. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret, öğrenim ve bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

        TERAZİ

        Bir ay boyunca kimliğinizi maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için son derece önemli olacak.

        AKREP

        Bugünden sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu durumu değerlendirin.

        YAY

        Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Olayları gözlemlemeniz çok işinize yarayacak. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

        OĞLAK

        Önümüzdeki bir ay boyunca kimliğinizi sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Bu alanda bu ay içerisinde geleceğinize yönelik planlar devreye girebilir.

        KOVA

        Kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi iş alanında göstermek isteyebilir ve bu doğrultuda önemli adımlar atabilirsiniz.

        BALIK

        Kimliğinizi yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız şartlar sizin lehinizde olacak. Bu durumdan yararlanmalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ